TU I JO SOM TRES

Els 'progres Deluxe' cacen prostitutes

zentauroepp53928939 teletodo monegal200629191316

zentauroepp53928939 teletodo monegal200629191316

2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal

Els ‘progres Deluxe’ de Tele 5 han trobat un altre filó: la caça de prostitutes. Un comentari escampat d’una tia de la Fani, concursant de La casa fuerte, dient que totes dues havien exercit la prostitució, els ha excitat moltíssim. No han desaprofitat l’ocasió per burxar a fons en l’assumpte. S’hi han bolcat. Han olorat la carnassa. Per a ells aquest és un tema a explotar i amb el qual omplir les graelles.

Viva la vida fins i tot van enviar reporters a investigar preguntant als veïns de la localitat en la qual aquesta família resideix. I després de tres o quatre dies com a tema monogràfic disseminat per tota la cadena, va arribar dissabte la gran traca del Deluxe. Van contractar les dues ties de la Fani, i les van sotmetre al polígraf. «¿Ha exercit la Fani la prostitució? ¡Sortim de dubtes!» advertia espetegant el presentador progressista. Era una forma d’esquer, de ganxo, molt efectiu per enganxar-nos a la llarga sessió de burxament. ¡Ah! Tant van remoure i van tafanejar, que les ties contractades van acabar també esquitxades pel mateix fang que les tenia allà reunides.

Aquesta nova gesta de l’imperi Mediaset, sumant audiències magnífiques a base de burxar i ventar la hipotètica prostitució de les seves pròpies contractades, és un altre exemple del seu mètode de fabricació televisiva. Tota persona contractada per participar en qualsevol dels seus realitys és sotmesa a investigació minuciosa, sobretot la seva família i els seus entorns d’amistats. S’ha de trobar alguna cosa, alguna cosa en la seva vida, que pugui servir a la cadena per muntar un bon espectacle i viure d’això als platós el màxim de dies possibles. Aquests fangs són ideals per enfangar més el reality i per a la retroalimentació de tota la cadena. Aquest comentari de dies enrere, crec que en privat, sense càmeres, de la tia de la Fani dient que la seva neboda havia sigut prostituta, l’han potenciat al màxim. És el seu modus operandi des de fa 20 anys com a mínim. A sac. Sense manies. ¿I què si ha sigut prostituta? em pregunto.

Notícies relacionades

Hauria d’estar prohibit llançar la colossal maquinària d’un imperi per omplir hores i hores de televisió a costa de persones amb un passat difícil i escassos recursos. Són contractades, però en realitat són víctimes. Venen la seva pròpia fragilitat perquè existeixen compradors de misèries. És la base del seu negoci. Les transformen en espectacle. És el progressisme Deluxe.

 

Temes:

Telecinco