Pedrerol torna dilluns amb 'El Chiringuito.., en casa'

El periodista barceloní assegura que «no podia esperar més»

El programa aconseguirà una multiconnexió amb tots els col·laboradors

pedrerol

pedrerol

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La crisi del coronavirus ha paralitzat tota la societat. Fins i tot el presentador de televisió Josep Pedrerol va haver de suspendre la realització d’El Chiringuito de Jugones  fa poc menys de deu dies. No obstant, el periodista barceloní ha assegurat que «no podia esperar més» i tornarà aquest dilluns a les 00.00 hores amb un format diferent: una multiconnexió entre Pedrerol i els col·laboradors del programa. 

«El Chiringuito... en casa». Així s’anomenarà aquesta nova versió que començarà aquest dilluns en el seu horari habitual al canal Mega per explicar tota l’actualitat i la informació esportiva. «No podíem esperar més. Hem d’estar amb els ‘chiringuiteros’ més que mai», ha assegurat el presentador del programa 

No obstant, la clau estarà en com gestionen els debats, una de les marques de la casa. En un espai televisiu en el qual els col·laboradors discuteixen iradament sobre l’actualitat esportiva hauran de buscar una manera de fer que aquesta dinàmica continuï sent possible tot i que no sigui de manera presencial. 

Notícies relacionades

Referent a això, Pedrerol ha assenyalat que tindran els mitjans tècnics necessaris perquè tot pugui continuar funcionant com fins ara: «Ho farem d’una forma molt especial, una multiconnexió permetrà que ‘El Chiringuito de Jugones’ no perdi l’essència, que és el debat». 

A més, també hauran de fer front a una altra realitat: la suspensió de la gran majoria d’esdeveniments esportius. Així, el programa que sol analitzar l’actualitat del futbol espanyol haurà d’abordar l’assumpte d’una manera diferent ja que els partits de primera i segona divisió han sigut suspesos per la crisi del coronavirus.