A MITJANIT

Alberto Herrera debuta en RockFM amb el seu primer programa de ràdio en solitari

El fill de Carlos Herrera presenta des d'aquest divendres 'Área 27', dedicada a la música de Clapton, Franklin i altres clàssics de blues, soul, i swing

albertoherrera

albertoherrera

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Alberto Herrera, fill del locutor Carlos Herrera, presentarà des d’aquest divendres en solitari ‘Área 27’ en l’emissora musical RockFM, segons ha informat la cadena COPE.

D’aquesta manera, Alberto Herrera conduirà l’espai de divendres a dissabte, a les 00.00 hores, i en qualsevol moment com a ‘podcast’ a www.rockfm.fm. «Seixanta minuts de sons inoblidables», ha destacat l’emissora.

«Ja de criatura feia un cop d’ull als vinils del meu pare», ha explicat Herrera. En ‘Área 27’ podran escoltar-se les guitarres elèctriques d’Eric Clapton, veus com la inigualable Aretha Franklin o ritmes amb blues, soul i swing.

Notícies relacionades

L’emissora ha detallat que Alberto Herrera pretén traslladar l’oient a un temps i a un moment determinats quan sonin els primers acords d’una cançó. «He passat de viure la ràdio en tercera persona a formar-hi part», ha postil·lat.

Respecte a l’estrena d’‘Área 27’, a les 00.00 hores d’aquest dissabte, vol ser la targeta de presentació del nou espai de RockFM, i per això «hi haurà una mica de tot».