TU I JO SOM TRES

¡Diuen que Pedro no fa presoners!

Revilla una mica espantat per si Pedro Sánchez mana tocar A l'atac

tu y yo somos tres por ferran monegal / periodico

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

En les moltes vegades que ha visitat Miguel Ángel Revilla La Sexta noche, mai l’havíem vist com el vam veure aquest dissabte. Primer enfadat i irritat; després emocionat fins al punt de brillar-li punts aquosos sota les parpelles, i finalment jo diria que fins i tot una mica espantat. Enfadat quan va denunciar el que li va dir un altíssim càrrec del PSOE, que no va anomenar, en el moment en què es va saber que Revilla no recolzaria la investidura de Sánchez«Sembla mentida que hagis pres aquesta decisió, tret que la senyora Botín s’hagi decidit per Cantàbria». I va afegir llavors, enfurismat: «¡A mi no em pressiona ni Déu! ¡Ni m’ha pressionat Ana Botín, ni ningú!».

Notícies relacionades

Emocionat quan va dir que aspirava que el recordessin com un bon tio que els tenia ben posats. I va passar de l’emoció a l’ensurt al recordar que el PSOE l’havia amenaçat de trencar el pacte amb Cantàbria i va advertir, una mica alarmat: «Espero que a Pedro se li passi l’emprenyament, que no resulti cert el que es diu... ¡que no fa presoners!». ¡Ahh! Estem d’acord, això de saber que no es fan presoners produeix una angoixa bàrbara. El març de 1836 el general Santa Anna va enviar els cornetes que toquessin el tremend A l’atac perquè l’escoltessin els resistents d’El Álamo s’anessin acollonant. Degollats, d’orella a orella. Això és el que potser tem Revilla després del seu no a la investidura. Home, no crec que es produeixi una matança semblant. Sempre pot fer servir l’estratègia d’enviar a la Moncloa unes anxoves de regal, amb una targeta gran que posi: Amb afecte, per a Pedro el magnànim.

CIFUENTES I ELS QUE ES FAN POLÍTICS PER LLIGAR .– Ha desmentiment que vulgui anar a Supervivientes, però s’ha presentat al Deluxe i ha dit a JJ Vázquez que el seu programa és formidable i que li encanta. I que no descarta treballar a la tele immediatament. Home, jo crec que Cristina Cifuentes a Tele 5 té un recorregut apassionant. Al marge de les preguntes polítiques, puntuals, que li van formular, va obrir un meló temàtic ideal per a l’imperi Mediaset. Va dir que ella coneix quantitat de consellers i directors generals «que estan en política perquè no es menjaven ni un torrat i ara lliguen el que mai haurien ni somiat». ¡Ahh! Si està disposada a anar filtrant la identitat d’aquests polítics ‘lligons’, té programa assegurat.