TU I JO SOM TRES

Qualsevol cornut té dret a no assabentar-se'n

Tele 5 inaugura un gran centre cornúpeta a la República Dominicana

tu y yo somos tres por ferran monegal / periodico

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Tele 5 ja està en la seva salsa. Els primers dies de l’any han sigut de gran excitació política, i com que a Mediaset l’art de la política no li interessa gens només la separava de TVE-1 i d’Antena 3 tan sols un punt i res més. Però ja han encès de nou la seva barbacoa de carn humana i ens han col·locat el seu primer reality.  Es diu La isla de las tentaciones. ¡Ah! És un festival de banyes escampades per la República Dominicana. La tècnica d’aquest xafarranxo és calcada a un altre reality que feien a A-3 TV el 2002, a l’Algarve, i es deia Confianza ciega. O sigui, han contractat unes quantes criatures separades de Mujeres y Hombres y Viceversa, Gran Hermano, First Dates..., els han ajuntat en forma de parelles –fan veure que són matrimonis, però això ja no s’ho creu ningú– i els han transportat fins al Carib. Allà els esperaven 10 colometes, i deu pollastres, tots fenomenals, i tots en tanga i tapall. I la cosa consisteix a veure com les parelles es van trencant a base de posar-se unes banyes colossals.

La cadena, i la productora Cuarzo, sembla que tenen grans esperances dipositades en aquesta espècie de Bailén 22 que han muntat. Especialment aquells moments en què criden un dels presumptes marits (o esposes) i li diuen «Vine que t’ensenyarem una coseta» i el posen davant d’una tele i assisteix a l’espectacle de la seva parella encadellada amb un altre o amb una altra, fent-se rosques bucals, edredonings i fornicacions variades. O sigui que la pobra criatura va veient reflectit en el vidre del televisor el naixement de les seves astes. Home, això és el més terrible d’aquest programa. Conculquen el primer manament dels drets del cornut, que consagra aquest principi: Tothom ho sap menys el que els porta col·locats. En efecte, el cornut té dret a la seva ignorància. Això almenys s’hauria de respectar.

Notícies relacionades

El juliol del 2002, a La columna (TV-3) Julia Otero va entrevistar Francine Gálvez que acabava d’acabar el seu contracte com a madame d’aquella Confianza ciega d’A-3 a l’Algarve. Li va preguntar: «¿Com es passa de conduir un Telenotícies (TVE) a això altre?»Francine va contestar: «L’aprensió inicial se’m va anar passant». I llavors Otero, mirant-la amb una tendresa molt gran, li va deixar anar: «Sí, se’t va anar passant quan vas veure el xec». ¡Ahh! Ara la madame del Carib és Mónica Naranjo. Sembla que també està necessitada.