Super3 estrena 'Manduka' amb la petita 'masterchef' Paula Alós

La nena, de 12 anys, presenta el programa sobre el món de la cuina en el qual posarà a prova famosos convidats

zentauroepp49830902 television alos190912193939

zentauroepp49830902 television alos190912193939

2
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Paula Alós, guanyadora de la quarta edició de ‘Masterchef junior’, va demostrar en el ‘talent’ de TVE-1 que era una gran cuinera, però també que es desenvolupava molt bé davant de les càmeres. I les dues coses es van poder comprovar després del seu triomf en elprograma ‘Un dos tres...¡chef!’, del canal de pagament Disney Junior i també ara en l’espai sobre el món de la cuina ‘Manduka’, que el canal Super3 estrena divendres, 13 (20.00 hores). Cada divendres, la jove xef, de 12 anys, donarà consells per elaborar plats i rebrà un convidat famós.

Així, en els 20 capítols de 25 minuts de durada, passaran per aquest programa de producció pròpia, que combina l’entreteniment i la diversió amb els continguts didàctics, Òscar Dalmau (protagonista del primer programa), Sílvia Abril, Laia Ferrer i Quim Masferrer, els músics Suu, Els Catarres, Adrià Salas (L’Adhesiu), Josep Montero (Oques Grasses), Manu Guix i Lildami; els actors i actrius Carlos Latre, Mireia Portas, a més de Clàudia Riera i Mireia Oriol, i dos protagonistes de la sèrie de TV-3 ‘Les de l’hoquei’.

També s’animaran a cuinar amb Paula Alós a l’espai, una idea d’Òscar Nogueira, que n’és també el director, els ‘youtubers’ David Rees i Carla Laubaló; així com Juliana, Roger i Joan, del programa ‘Adolescents iCat’. A banda d’alguns dels seus companys del Super3, com Laia Servera, presentadora de l’‘Info K’; Dani Jiménez, de ‘Dinàmiks’, i Pati Pla i el Senyor Pla, de ‘La família del Super3’. Tots ells es posaran a prova i serà la nena la que decidirà si es fan mereixedors d’emportar-se el davantal del programa. «No podria dir qui cuinava pitjor. Això ja ho descobrireu en el programa. En general no cuinaven, però jo he après molt d’ells i ells de la meva cuina», afirma.

Una petita gran xef

Notícies relacionades

Paula Alós, malgrat la seva edat, és una experta cuinera, ja que va començar a ficar-se als fogons amb 8 anys i va guanyar el ‘talent’ amb 10. «Pensava que l’experiència acabaria amb ‘Masterchef junior’ i que no faria més programes. Però m’encanta presentar», confessa la nena, veïna de Mataró. I, a més de cuinar i presentar, interpreta la divertida cançó del programa, que ha sigut creada per Marc Parrot. «És una cançó molt enganxosa i ha quedat supermaca. Però no m’agradaria ser cantant. Cadascú té un do i jo no he nascut per ser-ho». Al costat d’ella hi haurà al plató Cinto, el xef propietari del restaurant Can Cinto, un local situat sota la casa de Paula i on ella aprofita per cuinar. Cinto és un personatge d’animació en 3D que té la veu de l’imitador i doblador Oriol Cruz.

Per elaborar els plats, especialment tenint en compte que el programa s’adreça al públic infantil, Paula Alósutilitzarà ingredients saludables.  Les receptes, que han sigut creades i assessorades per professionals de la Fundació Alícia, contindran fruites i verdures, així com proteïnes, i fugiran de fregits, greixos i productes industrials. «Els adults fan els plats amb fruita i verdura avorrits. I, en el programa, en canvi, els donem un toc més divertit i diferent, i així crec que aconseguiré que els nens en mengin», assegura. Així mateix, donarà consells i trucs sorprenents. Una cosa que potser convindria veure a molts adults que no saben ni fer un ou ferrat. Que n’hi ha.  Tot i que sense aspirar a tenir una evolució tan estratosfèrica com la que va mostrar el ‘masterchef’ Miguel Ángel Muñoz, clar.