AQUEST DIMECRES, 28

De Marisol a Pepa Flores

ialvarez49586425 televisi n celia flores190828172703

ialvarez49586425 televisi n celia flores190828172703

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

El programa ‘Lazos de sangre’ d’aquesta nit (TVE-1 22.40) traça la biografia d’un dels personatges més estimats pel públic als anys 60 i 70, Marisol, que un dia va decidir deixar l’escena i la vida pública per tornar a ser ella mateixa: Pepa Flores. Així mateix, buscarà donar resposta a una pregunta que tothom es fa: ¿per què es va retirar als 38 anys?

A través d’entrevistes fetes a persones molt properes a ella, com la seva germana, Vicky, i la seva filla Celia, l’espai descobrirà els records d’una infància marcada per llargues hores de feina ila seva intensa relació amb la família Goyanes(es va casar amb un dels seus membres, Carlos), a més de la seva apassionadahistòria d’amor amb Antonio Gades, amb qui tindria les seves tres filles: La María, la Tamara i la Celia.

El programa, presentat per Boris Izaguirre, també comptarà amb la col·laboració d’amics de l’artista, com la cantantJeanette i Manolo de la Calva, un dels components del Dúo Dinámico, que compartiran les seves vivències amb ella. 

No obstant, el testimoni més valuós l’oferiran la seva filla petita i la seva germana, que faran arribar un missatge de la mateixa artista: “Pepa Flores no va matar Marisol”.

Notícies relacionades

L’espai repassarà amb elles els records que guarda Pepa de l’actriu i cantant que va enlluernar Espanya, de la seva infància lluny de la seva família ide la maduresa d’una dona que finalment no va trobar el seu lloc a l’Espanya de la Transició.