Anar al contingut

AQUEST DIMECRES, 28

De Marisol a Pepa Flores

EL PERIÓDICO

De Marisol a Pepa Flores

El programa ‘Lazos de sangre’ d’aquesta nit (TVE-1 22.40) traça la biografia d’un dels personatges més estimats pel públic als anys 60 i 70, Marisol, que un dia va decidir deixar l’escena i la vida pública per tornar a ser ella mateixa: Pepa Flores. Així mateix, buscarà donar resposta a una pregunta que tothom es fa: ¿per què es va retirar als 38 anys?

A través d’entrevistes fetes a persones molt properes a ella, com la seva germana, Vicky, i la seva filla Celia, l’espai descobrirà els records d’una infància marcada per llargues hores de feina i la seva intensa relació amb la família Goyanes (es va casar amb un dels seus membres, Carlos), a més de la seva apassionada història d’amor amb Antonio Gades, amb qui tindria les seves tres filles: La María, la Tamara i la Celia.

El programa, presentat per Boris Izaguirre, també comptarà amb la col·laboració d’amics de l’artista, com la cantant Jeanette i Manolo de la Calva, un dels components del Dúo Dinámico, que compartiran les seves vivències amb ella. 

No obstant, el testimoni més valuós l’oferiran la seva filla petita i la seva germana, que faran arribar un missatge de la mateixa artista: “Pepa Flores no va matar Marisol”.

L’espai repassarà amb elles els records que guarda Pepa de l’actriu i cantant que va enlluernar Espanya, de la seva infància lluny de la seva família i de la maduresa d’una dona que finalment no va trobar el seu lloc a l’Espanya de la Transició.