AMC presenta la tercera seqüela de 'The walking dead'

La nova producció sobre l'univers de la popular sèrie de zombis s'estrenarà el 2020

20190730 447583 walkingdeadspinofftrailee 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts

La cadena nord-americana AMC, que actualment emet les sèries 'The walking dead' i la seva seqüela 'Fear the walking dead', ha presentat aquest dimarts, 30 de juliol, les primeres imatges promocionals de la tercera derivada de la seva producció televisiva de zombis més famosa de la història, nou projecte que està previst que s’estreni el 2020.

Amb aquesta nova ficció, l’AMC podrà tenir al mercat nord-americà contingut relacionat amb 'Walking Dead' sense interrupcions durant tot l’any, "des de la Super Bowl fins al Dia d’Acció de Gràcies", va explicar Scott Collins, president de venda de publicitat d’AMC Networks, en la presentació del projecte, el mes d’abril passat.

Notícies relacionades

Segons va revelar llavors Sarah Barnett, presidenta de les cadenes d’entreteniment d’AMC Networks, el format girarà entorn de dos joves protagonistes. 

Els encarregats de la sèrie, que constarà de deu episodis en la seva primera temporada i que es començarà a rodar aquest estiu a Virginia, són Scott Gimple, supervisor de tot aquest univers de personatges, i Matt Negret, guionista i productor a 'The Walking Dead' en les últimes cinc temporades.