DIUMENGE, 28, A TV-3

'Com si fos ahir' tanca per vacances en 'prime time'

La sèrie d'èxit s'acomiada fins al 2 de setembre amb un capítol en què es resoldran algunes incògnites

La tercera temporada potenciarà més els personatges joves i plantejarà dilemes morals

ialvarez49037283 television com si fos ahir190712161835

ialvarez49037283 television com si fos ahir190712161835

2
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

 ‘Com si fos ahir’ tanca per vacances, i com ja va fer l’estiu passat, s’acomiada dels seus innombrables seguidors emetent el capítol final de la temporada endiumenge, el 28 de juliol, i en ‘prime time’ (21.55 hores).  En aquest episodi es resoldran algunes incògnites i trames que estaven obertes, tot i que per conèixer què els continuarà passant als personatges s’haurà d’esperar al dilluns 2 de setembre, quan la sèrie tornarà a la graella a la seva hora habitual (15.55 hores). I amb novetats: com que es potenciarà els personatges més joves.

Després del capítol final de diumenge TV-3  oferirà ‘Com si fos un making of 2’ (23.10 hores), un especial de 30 minuts en què se succeeixen les entrevistes als actors de la sèrie i s’ofereixen imatges del rodatge dels 213 capítols.  També hi haurà entrevistes als fans més fidels d’entre aquests 242.000 de mitjana que no es perden cada dia la telenovel·la de TV-3.

“Fem vacances a l’agost i encara hem de tancar moltes trames i històries. En aquest capítol ens esperen moltes sorpreses”, diu Alícia González Laá (Eva).  “Per deixar-ho ben alt per a la tornada –prossegueix–, ja que hi haurà una tercera temporada”. Al capítol sabrem quins secrets amaga el Mateu, que rebrà una visita inesperada, i si està sent sent sincer amb Marta. Però també es resoldran incògnites comsi tornaran l’Andreu i la Pili, què passarà amb el pis de la Joana, si canviarà larelació de l’Eva i la Júlia, si està tot perdut entre la Gemma i l’Octavio i si el Litus ha aconseguit treure’s la Clara del cap. Tot i que arribaran nous personatges per embolicar-la encara més.

Temporada de consolidació

“Aquesta segona ha sigut una temporada de consolidació de la sèrie i  dels personatges que han crescut molt i ens han sorprès. Han fet moltes coses que en la primera no esperaven que farien, ens han fet patir i disfrutar. Però encara tenen moltes històries per explicar”, diu González Laá. L’Elena Gadel (Noe) aviva encara més la incertesa: “En aquest capítol final, un dels personatges tindrà un moment molt potent. Serà un final molt sorprenent. Són coses tòpiques, però reals. I estarem tot l’agost patint, esperant que arribi el 2 de setembre"

Notícies relacionades

 L’Àurea Màrquez (Gemma), per la seva banda, avança alguns detalls de la tercera temporada: “Podem avançar que se’ls donarà més importància als actors joves, als personatges joves, per arribar a aquesta franja de públic. I que també hi haurà una barreja de drama i comèdia, com la vida mateixa, i que alguns personatges es veuran enfrontats a dilemes morals”.I afegeix: “Això a mi em complau, perquè a part de distreure i entretenir, ens agrada pensar que són una mica el mirall de la societat i que potser podem aportar una miqueta de llum en alguns aspectes”.