EL 25 DE JULIOL

Jorge Javier Vázquez fa 49 anys

El conegut presentador de Tele 5 s'ha recuperat de l'ictus i ja prepara una nova obra de teatre

20190725 447062 cumplejorgejaviere 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts

Jorge Javier Vázquez està de celebració. Aquest dijous, 25 de juliol, fa 49 anys. I ho fa després de superar un dels seus pitjors moments: el mes de març passat, el presentador va patir un gran ensurt de salut al patir un ictus, que va fer que s’hagués d’allunyar un temps de la televisió per recuperar-se. Així, va deixar 'GH Dúo' abans que s’acabés i va haver de cancel·lar les funcions de l’obra de teatre 'Grandes éxitos’.Això últim va ser una decisió molt dura, ja que l’omplia de vida pujar als escenaris i deure’s a aquest públic que ha omplert les sales on ha actuat.

Durant aquell període, va comptar amb el recolzament de familiars i amics i sobretot de la seva exparella, Paco,la seva exparella, Paco que no s’ha separat d’ell ni un sol moment. Després d’obtenir l’alta definitiva a l’abril, Jorge Javier va tornar de nou davant les càmeres amb una nova edició de 'Supervivientes' que ha sigut tot un èxit amb la participació impensable d’Isabel Pantojad’Isabel Pantoja. A més, va obtenir una altra vegada el comandament a 'Sálvame', alternant-se amb María Patiño, i fa unes setmanes va anunciar la seva tornada a les taules amb una nova obra de teatre, titulada 'Desmontando a Séneca'.

Notícies relacionades

D’altra banda, sembla que també ha paralitzat la venda de casa seva, que s’ha convertit en el seu millor refugi durant el repòs. I s’ha posat en mans d’especialistes per portar una vida sana que combini esport amb una bona alimentació.

Quant a la seva vida personal, tot i que arran de la malaltia hi ha hagut un acostament amb Paco –fins i tot se n’han anat de vacances junts–, J.J. Vázquez (Badalona, 1970) assegura que de moment només són amics i que hauran d’esperar almenys fins després d’estiu per saber si tornen a reprendre la relació.