CANVI DE FREQÜÈNCIA

Gemma Nierga fitxa per Ràdio 4

La periodista tindrà una secció d'entrevistes al magazín matinal de l'emissora de RNE a Catalunya

ialvarez45005430 barcelona 12 09 2018 teletodo gemma nierga minutos antes de 181003133445

ialvarez45005430 barcelona 12 09 2018 teletodo gemma nierga minutos antes de 181003133445 / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts

Dos anys després de ser acomiadada de la cadena SER, on dirigia i presentava la segona part del matinal 'Hoy por hoy', Gemma Nierga torna a la ràdio, ara en català. La coneguda periodista s’incorporarà la temporada que ve a Ràdio 4, emissora per a Catalunya de Ràdio Nacional d’Espanya, en la qual intervindrà amb una nova secció dins del magazín 'El matí de Ràdio 4', que dirigeix Ramon Castelló.

Nierga es posarà al capdavantd’'Un cafè d’idees amb Gemma Nierga', secció en la qual la periodista catalana conversarà en directe, de dilluns a dijous i a partir de les 8.30 hores, amb polítics, empresaris i científics.

Les entrevistes es realitzaran en un carismàtic cafè del Poblenou de Barcelona per buscar, com ha explicat RTVE en un comunicat, "un ambient càlid i de confiança".

'Un cafè d’idees amb Gemma Nierga' s’estrenarà el pròxim 11 de setembre, dimecres, i tindrà com a convidats dues figures rellevants de l’actualitat política catalana, que encara no s’han anunciat.

Notícies relacionades

No és la primera vegada que Nierga s’ha tornat a posar darrere els micròfons d’una emissora. Després de la seva controvertida sortida de la SER, la periodista va col·laborar en el programa dels caps de setmana de Catalunya Ràdio 'El suplement'. Però on més s’ha prodigat des d’aleshores és a la televisió, com a col·laboradorad’Ana Rosa Quintana, presentantla gala dels Oscars del 2018 a Movistar+, i presentant programes a TV-3, com 'Els meus pares’'Els meus pares’ i 'La Marató de TV-3, juntament amb Ramon Gener.  La Marató de TV-3,