Toni Albà s'acomiada de 'Polònia' definitivament: "Ha sigut bonic mentre ha durat"

L'actor, que preparava una imitació del líder de Vox, Santiago Abascal, desitja sort a Noé Blancafort, el seu successor en aquest paper

mdedios20768026 barcelona 09 11 2012   entrevista con el humorista toni alba190301121849

mdedios20768026 barcelona 09 11 2012 entrevista con el humorista toni alba190301121849

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actor Toni Albà, que el març passat va ser apartat "temporalment" de la coneguda sàtira política de TV-3 'Polònia', ha assegurat aquest dijous, a través del seu compte de Twitter, que no tornarà al programa de la productora Minoria Absoluta.

Ja en el seu moment, el director de la productora Toni Soler es va negar a comentar les raons per les quals Albà era apartat "temporalment". Tot va començar amb un desafortunat tuit que l’actor català va dedicar a Inés Arrimadas, amb motiu del viatge de la líder de Ciutadans a Waterloo. En aquest missatge relacionava la coneguda política amb la prostitució. Ara ha sigut Albà que, fins i tot caracteritzat com el líder de Vox Santiago Abascal, ha dit que no tornarà al programa 'Polònia'.

Notícies relacionades

"Jo surto del ‘congelador’ per continuar fent ús del dret a la llibertat d’expressió, costi el que costi i sense embuts", ha apuntat Albà. "Hs sigut bonic mentre ha durat", ha afegit.  A més, ha desitjat sort a Noé Blancafort, l’actor que finalment interpretarà el candidat del partit ultra.

Al llarg del dia, l’actor ja havia escrit un tuit en el qual revelava les seves intencions. Al costat d’una foto seva durant una prova de maquillatge caracteritzat com a Santiago Abascal, el líder de Vox, ha escrit: "Gran feina de les maquilladores. Les enyoraré!".