ESTRENA El 4 de juliol

Netflix descobreix 'Stranger things 3'

La plataforma llança el primer vídeo promocional i imatges del rodatge de la popular sèrie fantàstica

stranger-things-temporada-3-subttulos--triler-oficial-hd--netflix / periodico

1
Es llegeix en minuts

Encara falten quatre mesos per a l’estrena mundial de la tercera entrega de 'Stranger Things' (el 4 de juliol), però la plataforma Netflix ja ha començat a escalfar motors amb un dels seus grans èxits al presentar oficialment aquest dimecres, 20 de març, les primeres imatges i fotografies de la popular sèrie de tall fantàstic, que es presenta amb un suggeridor lema: "Un estiu pot canviar-ho tot".

Del poc que s’ha filtrat d’aquesta nova entrega –que sí que se sap que constarà de vuit episodis– és que estarà ambientada un any després de la segona temporada. És a dir, al’estiu del 1985, i que el poble en el qual transcorre l’acció, Hawkins, tindrà un nou centre comercial, l’Starcourt Mall, que es presenta com un dels escenaris principals de la trama.

Els protagonistes de 'Stranger things', en una escena de la tercera temporada. / (NETFLIX)

A més dels ja famosos joves protagonistes de la sèrie (Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin... ), en aquesta nova etapa s’incorporen Maya Thurman-Hawke (filla d’Uma Thurman i Ethan Hawke), que interpretarà una noia anomenada Robin; Jake Busey ('Agents of S.H.I.E.L.S' i 'NCIS'), que donarà vida a un periodista, i Cary Elwes ('La princesa promesa'), que serà un polític.

Fa tot just un mes, el productor executiu de 'Stranger things', Shawn Levy, també va avançar que la nova temporada serà "més fosca", una cosa que també va confirmar l’actriu Natalia Dyer (que encarna Nancy Wheeler) que va afegir que seria més "gran" i "aterridora".

Notícies relacionades

Efectivament, en el vídeo promocional a ritme dels vuitanta dels Mötley CrüeMötley Crüe i de The Who ('Who are you', cançó del 1974 que ja va ressuscitar a 'CSI'), ja es comprova que a Hawkins, a més d’un gran parc d’atraccions i una fantàstica piscina municipal, hi continua havent un submon terrorífic que es plasma al final, amb la imatge d’un dels monstres als quals s’enfronten els joves protagonistes, uns nanos que també deixen clar un important detall: "Ja no som unes criatures".

El tràiler, que va fregar les 500.000 visualitzacions a YouTube en una hora, manté una estètica colorista i molt dels vuitanta, que contrasta encara més amb el monstre que continua amenaçant els nois de la banda: Will (Noah Schnapp), Mike (Finn Wolfhard), Eleven (Millie Bobby Brown), Dustin (Gaten Matarazzo), Lucas (Caleb McLaughlin) i Max (Sadie Sink).