VUITENA TEMPORADA

Risto fa seure Jesús Vázquez al seu 'Chester'

Cuatro estrena diumenge la nova entrega del programa d'entrevistes que obre amb el presentador i l'actriu Lydia Bosch

avance-de-temporada-8 / periodico

2
Es llegeix en minuts

Després d’una dècada de distanciament i una sonada reconciliació amb una abraçada, Risto Mejide i Jesús Vázquez tornen a compartir plató a l’estrena del programa d’entrevistes de Cuatro 'Chester'. Així, aquest diumenge, 13 de gener, a partir de les 21.30 hores, dos dels presentadors estrella de Mediaset s’asseuran cara a cara al capítol inaugural de la vuitena temporada del ja veterà espai.

Entre altres temes, tots dos repassaran l’esdeveniment d’'Operación Triunfo 2009' que els va distanciar durant gairebé 10 anys, com van passar pàgina i el seu retrobament, l’any passat, al 'talent show' de Tele 5 'Factor X'.

Tot va començar amb uns comentaris sobre 'OT' per part de Risto, jurat del 'xou' (... en aquesta acadèmia jo també tindria moltíssima por de deixar orificis oberts...") , que el presentador, Jesús Vázquez, li va retreure en directe al considerar-los "homòfobs, misògins i grollers", i convidant-lo a continuació a deixar el plató. Anys després, Risto va reconèixer que, si pogués tornar a aquell precís moment, no ho repetiria. Vázquez va acceptar aquesta rectificació pública amb una abraçada quan tots dos es van tornar a trobar a la tercera edició de Factor X (abril del 2018).     

Una part més humana

En aquest retorn de 'Chester', programa coproduït per La Fábrica de la Tele (‘Caçamariposas’, ‘Todo es mentira’, ‘Sálvame’... ), es donarà a conèixer la part més humana de Jesús Vázquez. El presentador gallec és una de les cares més conegudes d’Espanya gràcies a la seva feina gairebé ininterrompuda durant els últims 30 anys a la televisió. Des dels seus inicis a ‘La Quinta Marcha’ de Tele 5 a l’imminent espai gastronòmic ‘Bake Off España’, de CuatroVázquez rememorarà episodis de la seva vida, com l’anunci familiar i professional de la seva homosexualitat, o les seves parelles i idil·lis sentimentals.

Notícies relacionades

En aquest primer capítol, Risto Mejide també seurà al sofà Lydia Bosch. L’actriu, icona als anys 90 amb la seva feina a programes i sèries com ‘Motivos personales’, ‘El gran juego de la Oca’ ‘Médico de Familia’, confessa que arriba al programa “amb por”, però disposada “a dir sempre la veritat” sobre la voràgine i l’èxit, sobre les dones i sobre què significa envellir al món de l’espectacle. 

Diumenge vinent, Risto tindrà al seu ‘Chester’ Willy Bárcenas (cantant i fill de Luis Bárcenas) i Irene Villa (periodista que va perdre les dues cames sent nena, en un atemptat d’ETA). I als següents programes aniran apareixent, entre d’altres, l’actriu Itziar Castro, el pianista James Rhodes, el periodista Arcadi Espada (entrevista molt tensa, per cert), María Victoria Henao (vídua de Pablo Escobar) i Alaska.