TORNADA A L'ACTIVITAT

Joaquim Maria Puyal torna amb un espai a 'El matí de Catalunya Ràdio'

El periodista farà cada dia, a les 8.30, un comentari sobre l'actualitat

ecarrasco46371144 els periodistes m nica terribas i joaquim maria puyal  en un181228183449

ecarrasco46371144 els periodistes m nica terribas i joaquim maria puyal en un181228183449 / Cedida per Catalunya Radio

1
Es llegeix en minuts

El periodista Joaquim Maria Puyal disposarà d’una secció pròpia dins del programa 'El matí de Catunya Ràdio', en la qual aportarà la seva mirada sobre l’actualitat, segons ha informat aquest divendres la mateixa emissora.

Puyal, de 69 anys, va anunciar l’estiu del 2018 que abandonava les retransmissions esportives en català que l’havien fet famós i el director de la ràdio pública autonòmica, Saül Gordillo, es va comprometre a oferir-li nous formats i continguts. Un any i mig després, el primer resultat de les converses entre el recentment premiat per l’Ajuntament de Barcelona amb la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu i la direcció de l’emissora és la presència diària a 'El matí de Catalunya Ràdio', amb Mònica Terribas.

Notícies relacionades

Aquesta secció diària es dirà 'La mirada d’en Puyal' i consistirà en un comentari sobre l’actualitat i la quotidianitat des de l’òptica pròpia de Puyal. La secció començarà el 7 de gener i serà un espai diari de dilluns a divendres a les 8.30 hores, horari de màxima audiència.

"Continuar comptant amb el mestre Puyal és la millor manera de reforçar el programa vaixell insígnia de la ràdio pública i, alhora, enriquir amb experiència i una mirada de referència i totalment professional l’actualitat informativa intensa que viu el país", ha manifestat Gordillo.