POLÈMICA VIRAL

Dani Mateo incendia les xarxes al mocar-se amb una bandera d'Espanya

Després de l'onada de crítiques, La Sexta ha eliminat el polèmic vídeo d''El Intermedio' en què el col·laborador es neteja el nas amb la bandera

dadi-definitivo / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un polèmic vídeo d’'El Intermedio' en què Dani Mateo es netejava el nas amb la bandera d’Espanya ha causat molt d’enrenou en les xarxes socials. Després de l’onada de crítiques que ha rebut 'La Sexta', la cadena ha eliminat el vídeo dels seus perfils. 

Notícies relacionades

Després de l’enrenou que ha causat l’esquetx humorístic del col·laborador, el mateix Dani Mateo ha volgut aclarir les coses a Twitter. "El sentit de l’esquetx de la bandera era –o així ho vaig entendre jo– demostrar que, quan els ànims estan molt caldejats, les banderes es tornen més importants que les persones i això és perillós. Per això m’enfonsava al comprovar que m’havia mocat amb la bandera. Mai va ser per ofendre", ha escrit en el seu propi perfil en la xarxa.

Malgrat l’aclariment emès per Dani Mateo, Twitter acumula ja centenars de missatges d’usuaris ofesos pel comportament de l’humorista en què asseguren que "si hagués estat en un altre país ja l’haurien acomiadat" o que "seria a la presó".