ES VA MOCAR AMB LA BANDERA ESPANYOLA

Dani Mateo perd el contracte de Clínica Baviera després del polèmic esquetx amb la bandera d'Espanya

El centre oftalmològic assegura a Twitter que defensa la llibertat d'expressió "dins del marc legal vigent"

20181102 413289 dani-mateo-cierra-su-twitter-tras-las-amenazas-recibidas-por-un-cmico-sketch / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les crítiques s’han succeït una després de l’altra arran del polèmic esquetx protagonitzat per Dani Mateo a ‘El intermedio’ en què es va netejar el nas amb la bandera d’Espanya

Després d’haver arrasat a les xarxes socials i haver provocat reaccions de tot tipus, ara li ha arribat el torn a les marques. En concret, la primera a manifestar-se sobre el tema ha sigut la Clínica Baviera, que a través d’un comunicat a Twitter ha decidit rescindir el contracte amb l’humorista. 

Notícies relacionades

“Des de Clínica Baviera defensem la llibertat d’expressió, però sempre dins del marc legal vigent”, comença el comunicat. “LaClínica Baviera, com no pot ser de cap altra manera, està clarament del costat de la nostra constitució i del marc de convivència que suposa i, per tant, advoquem pel respecte als símbols que representen aquest espai de convivència”, prossegueix.

“Dit això, no podem defensar expressions com les fetes servir per Dani Mateo, motiu pel qual hem decidit retirar les accions publicitàries amb ell”, han expressat a les xarxes socials.

Temes:

Banderes