PLATAFORMA DE PAGAMENT

Del Toro dirigirà 'Pinocchio' a Netflix

L'oscaritzat realitzador ambientarà la nova pel·lícula d'animació del conte clàssic a la Itàlia del 1930

zentauroepp45568929 files  in this file photo taken on march 5  2018 director gu181023103233

zentauroepp45568929 files in this file photo taken on march 5 2018 director gu181023103233 / FREDERIC J BROWN

1
Es llegeix en minuts

Guillermo del Toro prepara el seu debut com a director d’un llargmetratge d’animació a Netflix amb el projecte que ha sigut la passió de la seva vida, 'Pinocchio'. La nova pel·lícula serà un musical en 'stop motion' (animació fotograma a fotograma), que l’oscaritzat director mexicà escriurà i produirà, segons ha informat la plataforma nord-americana en un comunicat.

'Pinocchio' serà la següent pel·lícula de Del Toro després de 'La forma del agua',La forma del agua que va obtenir quatre premis Oscar l’any passat, incloent-hi les estatuetes a millor director i millor pel·lícula. El realitzador ambientarà aquesta nova versió del clàssic conte de Pinotxo a la Itàlia del 1930, i Netflix espera que la producció comenci aquesta tardor.

“Cap forma d’art ha influït tant en la meva vida i en el meu treball com l’animació, i no he tingut una connexió personal tan profunda amb cap personatge en la història com amb Pinotxo", ha assenyalat el director d’'El laberinto del fauno'.

"En la nostra història, Pinotxo és una ànima innocent amb un pare indiferent que es perd en un món que no pot comprendre. S’embarca en un viatge extraordinari, després del qual comprendrà més profundament el seu pare i el món real", avança el cineasta, que diu que ha volgut fer aquesta pel·lícula tota la seva vida.

Aquest projecte suposa un pas més en la relació de Netflix amb Guillermo del Toro, creador de la sèrie de televisió guanyadora d’un premi Emmy 'Trollhunters'Trollhunters, primera entrega de la trilogia 'Relatos de Arcadia', produïda per DreamWorks.DreamWorks

Notícies relacionades

El pròxim capítol, '3 Below,' s’estrenarà el proper 21 de desembre, seguit de 'Wizards', el 2019. També és el creador de la pròxima sèrie de Netflix, 'Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight'.

Melissa Cobb, vicepresidenta de Kids and Family a Netflix, ha destacat que al llarg de la seva carrera, Del Toro "ha demostrat el seu domini inspirant la gent a través dels seus mons màgics plens de magnífics personatges inoblidables, des dels monstres a 'El laberinto del fauno' fins a la criatura aquàtica a 'La forma del agua'".