A PARTIR DEL 13 DE SETEMBRE

El Gonzalo i la María tornen a Puente Viejo

ialvarez44887256 el secreto de puente viejo teletodo180913131345

ialvarez44887256 el secreto de puente viejo teletodo180913131345

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tornen a Puento Viejo el Gonzalo i la María, una parella molt estimada pels fans de la longeva sèrie d’Antena 3 ‘El secreto de Puente Viejo’. Ell ho farà dijous, 13 i ella, a l’octubre. Aquest dijous 13 de setembre  (A-3 TV, 17.30), serà quan surti per la pantalla ell, i ella ho farà unes setmanes més tard, a l’octubre. Els personatges a qui donen vida Jordi Coll i Loreto Mauleón vivien en la sèrie una de les històries d’amor més emblemàtiques i ara els espera una emocionant trama juntament amb Fernando Mesía, Francisca Montenegro i Raimundo Ulloa.

Notícies relacionades

Gonzalo Valbuena torna a Puente Viejo per venjar la mort dels seus fills, i no sembla el mateix d’abans. Ja no és aquell jove amable, sinó que mostra un caràcter esquerp i malcarat, i aviat se sabrà què és el que li ha passat a Cuba, on havia emigrat amb la María i els seus fills, que van morir en un incendi. El jove vol acabar amb Francisca Montenegro.

Joc de venjances

A més, el Saúl i la Julieta observen amb estupor l’estranya relació que s’estableix entre el Gonzalo i el Fernando, el seu enemic acèrrim i que odiava per haver maltractat la seva dona, María, la seva actual parella. Atònits per aquesta estranya relació entre el Gonzalo i el Fernando, pensen que hi ha molts punts foscos que se’ls escapen. I, a més, sospiten que la María, encara a Cuba, desconeix la venjança que ordeix el seu marit. Així mateix, el Gonzalo i el Raimundo sembla que també tramen alguna cosa, aquesta vegada d’esquena a Fernando i la resta de La Casona. 

Temes:

Antena 3 Sèries