FICCIÓ D'ÈXIT

Fox ressuscitarà la sèrie '24'

La nova producció se centrarà en la joventut de l'agent secret Jack Bauer

L’actor Kiefer Sutherland, a la sèrie ’24’.

L’actor Kiefer Sutherland, a la sèrie ’24’. / ARXIU

1
Es llegeix en minuts
Álex Sotillos

 '24', la trepidant i exitosa sèrie de la cadena nord-americana  Fox, ressuscitarà com a preqüela per explicar els orígens del protagonista d’aquesta producció d’acció, Jack Bauer, agent secret de la Unitat Antiterrorista (CTU) dels EUA. Aquesta personatge ha sigut encarnat per l’actor Kiefer Sutherland ('The Confession'), artista guardonat amb el Globus d’Or a millor actor de televisió en una sèrie dramàtica el 2002, segons ha informat el blog especialitzat 'The Hollywood Reporter'. Encara es desconeix qui es posarà a la pell de Bauer.

Els creadors de '24', Joel Surnow i Bob Cochran, s’han tornat a reunir per escriure el guió de la preqüela del drama original, que traslladarà els telespectadors a la joventut del protagonista.

En temps real

Notícies relacionades

A '24' es narraven els casos que investigava Jack Bauer –generalment d’amenaces a la seguretat dels ciutadans dels Estats Units– en temps real i en el transcurs d’una hora per episodi. Per relatar els esdeveniments, que tenien lloc fonamentalment a Los Angeles, s’utilitzava un rellotge per emfatitzar el pas del temps en format de pantalla partida.

Fox va emetre vuit temporades de la sèrie, des del 2001 fins al 2010, així com les entregues 'Live another day' (2014) i 'Legacy', aquesta última amb Eric Carter (Corey Hawkings) com a protagonista principal. La ficció original va ser nominada a 76 premis Emmy i premiada amb el guardó de millor sèrie dramàtica el 2006.

Temes:

Sèries