TU I JO SOM TRES

Defensa Bárbara de Rei emèrit

mon / periodico

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

El bolero de Corinna ha excitat molt els mariachis de Sábado Deluxe (T-5). ¡Ahh! Quin frenesí. A ells no els interessa la investigació sobre el possible cobrament de comissions il·legals per part de l’aleshores Rei al tron. Ni allò dels presumptes suborns. Ni l’aroma de possible corrupció. A ells el que els subjuga són els moviments de bragueta de Joan Carles de Borbó. És el seu fort. Els fa perdre el cap, què hi farem. I en vista que a Corinna no han pogut contractar-la –ara per ara–, han trucat aBárbara Rey perquè els amenitzi la nit. Home, una cosa és certa: en gestes de la règia bragueta, Bárbara és la primera autoritat en aquesta matèriaBárbara. Fa 21 anys que ho és. En el programa l’hi van recordar amb vídeos d’ella mateixa, quan apareixia a Crónicas marcianas a finals dels anys 90, i en altres coliseus de lluita lliure audiovisual, explicant que li havien robat unes cintes que tenia, molt comprometedores, i que estava amenaçada de mort. Deia en aquell moment, amb un dramatisme estremidor: «Em mataran, però arribaré fins al final ¡i la gent sabrà qui m’ha matat!». ¡Ahh! Tremend.

Notícies relacionades

Però els anys passen, i com deia Carlitos Gardel«La ambición descansa y el músculo duerme». O sigui, que la Bárbara que van contractar dissabte, en lloc d’esgarrapar el Borbó, li va clavar les ungles a Corinna, i això va ser una novetat sorprenent. Deia: «A Corinna l’ha estimat molt. S’ha portat molt bé amb ella. Li ha donat tot. ¿Què li passa? ¿És una venjança perquè ell no ha volgut casar-se amb ella?». ¡Ahh! La vida és com un veler: es canvia de direcció segons el vent; i Bárbara es va transformar aquella nit, de cop, en la gran defensora del’Emèrit. Prodigiosa mutació. Qui sap, en aquests 21 anys de temors horrorosos, potser s’ha produït algun moviment regi. Pietós. I ella ha quedat satisfeta.

PABLO CASADO, ALS NOU ANYS.– Li ha dit Pablo Casado a Jenaro CastroJenaro Castro (TVE-1) que des que tenia 9 anys el seu programa preferit és Informe semanal.  I Jenaro s’esponjava ple de satisfacció. Home, al marge de l’admirable precocitat de l’actual líder del PP, Jenaro hauria d’estar preocupat en lloc de satisfet. Si Casado va començar a veure el programa el 1990, és testimoni directe de la seva degradació des del 2012. O sigui, des que Jenaro el dirigeix i el presenta.