NOVA SÈRIE A COSMO

Natalie Dormer, de 'Joc de trons' a 'El misteri de Hanging Rock'

L'actriu que donava vida a Margaery Tyrell a la producció de HBO dona vida a una directora d'internat en la ficció basada en la novel·la de Joan Lindsay 'Pícnic a Ganging Rock'

natalie-dormer-el-misterio-de-hanging-rock-3

natalie-dormer-el-misterio-de-hanging-rock-3 / Picasa

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de la seva sortida de ‘Juego de trons’, Natalie Dormer, la coneguda actriu anglesa que va interpretar Margaery Tyrell en aquesta popular producció, s’ha abocat en la seva nova ficció ‘El misteri de Hanging Rock’, en què dona vida a una misteriosa directora d’un internat. El seu canvi d’imatge ha estat radical. Aquesta esperada sèrie, que Cosmo porta en exclusiva a Espanya el diumenge 24 de juny (22.00 hores), és una reinvenció de la popular i emblemàtica novel·la australiana de 1967 escrita per Joan Lindsay, ‘Pícnic a Hanging Rock’.

Sant Valentí, any 1900. Un grup d’estudiants realitza un viatge d’un dia a un territori tenebrós que evoca en els visitants una gran malenconia: Hanging Rock. Mentre el sol pica i durant el berenar, tres nenes i la seva institutriu desapareixen misteriosament.  Aquest és el punt de partida d’aquesta producció que actualitza la novel·la original i narra l’impacte que causen aquestes desaparicions en els estudiants i el personal de l’internat Appleyard College. I especialment en la seva enigmàtica i extraordinària directora.

Una dona misteriosa

Dormer, que també ha participat en altres produccions d’èxit com ‘Els Tudor’ i ‘Els jocs de la fam’, torna a la televisió gràcies a ‘El misteri de Hanging Rock’. Interpreta la senyora Appleyard, una dona misteriosa que governa Appleyard College amb fermesa. Temuda per tots, representa l’ordre, la precisió i la perfecció. Poques vegades posa un peu fora de l’escola i creu fermament que una dona és tan bona com ho és la seva reputació. Appleyard College, fundada per ella, és una escola femenina que segueix la seva forma de vida, educant les noies segons la moral victoriana, preparant-les per al matrimoni.

Notícies relacionades

El fet que els drames d’època continuen despertant l’interès dels espectadors va ser el que va cridar l’atenció de Dormer en un primer moment. La sèrie, a la qual Dormer es va incorporar gairebé des del principi, està ambientada al 1900, però la popular actriu, de 36 anys, sabia que el projecte seria alguna cosa més que un simple drama d’època. De fet, a més de ser una història de misteri molt ben ambientada, alguns dels temes que es tracten encara estan d’actualitat avui dia.

El repartiment i l’equip van passar mesos filmant en condicions bastant dures a Austràlia. Durant el rodatge Dormer va visitar per primera vegada alguns llocs d’aquest immens país de contrastos. Captivada per l’enlluernador panorama, admet que les impressionants vistes van fer que fos més fàcil entendre el seu personatge.