A MOVISTAR+

'Maraton Man' torna a córrer per tot el món

Canal #0 estrena aquest dilluns la quarta temporada de l'original programa ludicoesportiu que presenta Raúl Gómez

20180528175547 1527523005 video 2096 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Manuel de Luna
Manuel de Luna

Periodista

ver +

Potser no guanya mai cap marató, però si una cosa ha aconseguit Raúl Gómez en els molts anys que fa que trota –a desgana– per tot el món és guanyar-se l’afecte dels milers de corredors amb qui ha compartit carretera, camins i senders; una medalla que s’ha guanyat a pols en les tres temporades que ha protagonitzat en el programa de canal #0  ‘Maraton Man’, format original i divertit que, atès el seu èxit, torna amb una quarta entrega aquest dilluns, 18 de juny, al canal estrella de la plataforma de pagament Movistar+ (21.00 hores).

Així, el maratonià, actor i ‘entretenedor’ (com ell mateix es defineix) català emprèn una nova temporada amb noves curses que el faran recórrer i córrer des del sud-est asiàtic fins a l’oest americà, passant per l’Àfrica i l’Orient. En aquestes competicions, no busca la victòria, sinó les grans històries de superació personali, de passada, descobrir llocs plens de contrastos i diversitat cultural.

Segons han assenyalat des del canal #0, aquesta nova entrega es divideix en dues parts de sis capítols cada una. En els primers sis episodis que comencen aquest dilluns, Raúl Gómez aprofundeix en la realitat social de cada destinació, “amb una veritable immersió en diferents cultures amb situacions tan complexes com la d’Israel i Palestina”.

Així, participa en la seva primera cursa universitària i descobreix els efectes que causa córrer sota l’extrema humitat de la selva tailandesa; a la marató israeliana de Jerusalem travessa la frontera palestina per córrer a BetlemBetlem. També recorre a cop de ‘trail’ l’interior de Portugal per culminar en una cursa solidària a Lisboa

Notícies relacionades

Estrenat el 2016, ‘Maraton Man’ és una producció de Movistar+ en col·laboració amb Zanskar Producciones, empresa que va crear i dirigeix un altre aventurer i esportista extrem molt conegut a la petita pantalla: Jesús Calleja (‘Planeta Calleja’).

En la cursa amb què obre aquesta nova entrega del programa, Raúl Gómez viatja a l’ancestral Tailàndia, un país amb una naturalesa exuberant on el ‘trail’ està despertant. A les muntanyes del nord coneix la tribu Karen i descobreix els seus camins selvàtics a cop de vamba. I a Chiang Mai, la ciutat dels 300 temples, coneix un professor universitari que l’introdueix en la cultura Thai, l’educació al país i, de passada, corre la seva primera marató universitària.