COBERTURA AUDIOVISUAL

Els 64 partits del Mundial de futbol, en obert

Tele 5, Cuatro, Be Mad i els webs de Mediaset es bolquen en el torneig

zentauroepp43732332 moscow  russian federation   13 06 2018   players of russia 180613165632

zentauroepp43732332 moscow russian federation 13 06 2018 players of russia 180613165632 / ABEDIN TAHERKENAREH

1
Es llegeix en minuts

El partit entre les seleccions de Rússia i Aràbia Saudita, que es disputarà aquest dijous 14 de juny a Moscou a les cinc de la tarda (hora espanyola), inaugura el Mundial de futbol, en què en aquesta edició Mediaset emetrà, per primera vegada, els 64 partits en obert, a través dels seus canals Tele 5, Cuatro i Be Mad.

El periodista J. J. Santos coordinarà tant l’equip d’Esports desplaçat a Rússia com la redacció a la seu del grup a Madrid, mentre que Manu Carreño narrarà els partits d’Espanya, amb els comentaris de José Antonio Camacho i Kiko Narváez, i Juanma Castaño estarà a peu de camp.

José Antonio Luque serà l’encarregat de narrar alguns dels partits entre altres seleccions, acompanyat per Pablo Pinto, des del Centre Internacional de Premsa (IBC) a Moscou.

Les diferents edicions d’esports d’'Informatius Telecinco' presentades per Santos s’emetran des de Sotxi, seu on debutarà 'la Roja' divendres, 15 de juny, i Nico Abad presentarà 'tot el Mundial a Mediaset', resum que emetrà el canal Be Mad al final de cada jornada.

Notícies relacionades

Mtmad, la plataforma de continguts nadius de Mediaset, estrena 'Mundialers', un nou canal dedicat en exclusiva al campionat, a més que s’activarà una aplicació a totes les televisions que disposin de la tecnologia HbbTV amb la informació més destacada de l’esdeveniment.

A més, els 64 partits es podran veure també en directe i a la carta a Mitele.es i a l’app de Mediaset Sport.