NO ERA JIMMY JUMP

¿Qui és l'espontani que va saltar a l'escenari a Eurovisió 2018 i què va dir?

Es tracta d'un jove raper amb experiència a interrompre grans cites

eurovision

eurovision

1
Es llegeix en minuts
J. M. B.

La galad’Eurovisió 2018 serà recordada, més enllà de per la victòria de la cantant d’Israel NettaNetta, perl’espontani que va saltar a l’escenari i va agafar el micro va agafar micro a la representant del Regne Unit, SuRie. Però, ¿qui era l’espontani i què va dir exactament? No, no era Jimmy Jump.no era Jimmy Jump

El missatge llançat per l’espontani és difícil de desxifrar, però encara que a les xarxes socials es va especular amb un “Puigdemont Freedom”, el cert és que les seves paraules van ser diferents: “For the Nazis of the UK media, we demand freedom” (“Per als nazis dels mitjans del Regne Unit, demanem llibertat”).

Les paraules i el moment triat pel jove no van ser aleatoris. I és que, segons la premsa britànica, l’espontani és un habitual dels grans esdeveniments del Regne Unit.

El jove que va saltar a l’escenari a la gala de Lisboa era Dr ACactivism, un jove raper (per això les seves paraules es van compassar amb la cançó) que, aquest mateix any, va interrompre la gala dels Premis Nacionals de Televisió del Regne Unit,  i ja l’any passat, va saltar a l’escenari a la gala final del programa La Voz (The Voice) i durant l’emissió del programa The Nolan Show (de Stephen Nolan).

Notícies relacionades

Dr ACactivism (o Dr A.C) denuncia amb els seus salts el que considera la “corrupció” d’alguns mitjans de comunicació de masses. A més, ha publicat a Amazon diversos llibres electrònics sobre aquesta qüestió.

Ahir en l’actuació, de fet, es va encarregar de promocionar-lo: a la samarreta que portava es podia llegir el títol del seu pròxim llibre, que sortirà al juliol: “The Workings of The U.K STATE MAFIA: U.K Media. By Dr A.C. Buy it on Amazon” (compra’l a Amazon).