EUROVISIÓ 2018

Amaia: "El lloc és una mica merda, la veritat"

La parella espanyola es mostra conforme amb el resultat i agraïda per l'experiència

aguasch43301669 amaia and alfred from spain drink champagne in lisbon  portu180513095826

aguasch43301669 amaia and alfred from spain drink champagne in lisbon portu180513095826 / Armando Franca

1
Es llegeix en minuts

Amaia Alfred no es van amagar després de conèixer-se la seva decebedora posició en el concurs d’Eurovisió, el 23è de 26. Després de la gala celebrada a l’Altice Arena de Lisboaamb victòria de la cançó que representava IsraelIsrael, la parella espanyola va acceptar el resultat. “El lloc és una mica merda, la veritat”, va admetre la navarresa amb la seva habitual espontaneïtat davant d’un núvol de micròfons. “Ja ho dèiem: tant era. És el que dèiem a cada entrevista”, va postil·lar Alfred.

Amaia va indicar haver-se quedat molt contenta. “Era molt difícil”, va dir. La navarresa, per cert, va dir que la peça triomfadora, de Netta, no figurava entre les seves predilectes. “És una cançó que està bé, però no és de les meves favorites. M’ha encantat SuRie, la de la Gran Bretanya. M’ha agradat com ha reaccionat davant l’espontani. De sobte hem sentit com una veu i hem dit ‘què ha passat?’”.

Postureig

Els representants d’Espanya es van mostrar molt agraïts als infinits missatges de suport, en particular dels seus companys d’acadèmia. I van reconèixer tenir ganes de festa. Bé, Alfred en concret. Va dir Amaia: Ell vol anar de festa, però jo tinc força son”.

Notícies relacionades

Sobre l’experiència d’actuar a Eurovisió, Amaia va tornar a mostrar-se sincera i fresca. “És tot força postureig. Potser es mal interpreta... És una experiència, però hi ha força... Doncs això, postureig. S’assembla una mica als Jocs de la fam. Es viu una vegada a la vida i ja està”.

Alfred, al ser preguntat sobre certa estigmatització i prejudici per a la seva carrera musical, va exclamar: “¿Prejudici. Però si m’ha pujat en 50.000 els ‘followers’ a Instagram!”. “Ara ens posarem a treballar cada un en les nostres coses individuals”, va afegir Amaia.