DOTZE FAMOSOS AMB RITME

Bustamente ballarà a 'Bailando con las estrellas'

Gemma Mengual, Rossy de Palma i Fernando Guillén, entre els participants del nou xou de TVE-1

bustamante

bustamante
javier-hernanz
fernando-guillen
gemma-mengual
pablo-ibez
manu-sanchez
merche
patry-jordan
pelayo
rossy-de-palma
topacio-fresh
amelia-bono

/

1
Es llegeix en minuts

A les penes, balls. Aquesta podria ser una forma amb què el popular cantant David Bustamante podria intentar oblidar la seva recent separació amb l'actriu Paula Echevarría ballant a ‘Bailando con las estrellas', un format internacional veterà i reeixit que ha triomfat a mig món i que ben aviat recalarà a TVE-1, encara que la televisió estatal encara no n'ha confirmat la data d'estrena.

Al costat del conegut ‘extriunfito', a la nova etapa del conegut ‘talent show' també hi competiran 11 personatges populars més: Gemma Mengual, Topacio Fresh, Pablo Ibáñez, Manu Sánchez, Amelia Bono, Patry Jordán, Javier Hernanz, Pelayo Díaz, Rossy de Palma, Merche i Fernando Guillén.

"Un gran espectacle en directe amb un càsting cuidat que conquereix espectadors de tot el món". D'aquesta manera TVE presenta ‘Bailando con las estrellas', programa que presentaran Roberto Leal (que torna així a la tele estatal després de la seva etapa al capdavantd'‘Operación Triunfo')Rocío Muñoz, actriu, model i, no per casualitat, ballarina professional a ‘¡Mira quién baila!' (TVE-1 ) i que va passar a ser ‘Más que baile' (Tele 5). Ambdós espais es basen en el format de ‘Bailando con las estrellas'.

El xou, un format originari de la britànica BBC Worldwide (‘Strictly Come Dancing'Strictly Come Dancing) que es va estrenar a la Gran Bretanya el 2004. En aquesta ocasió, RTVE el produirà en col·laboració amb Gestmusic Endemol (‘Operación Triunfo'), que ja ha estat adaptada amb un gran èxit a 55 països de tot el món, com  és el cas d'Austràlia (‘Dancing with the stars'), Alemanya (‘Let's dance'), l'Argentina (‘Bailando por un sueño'), Brasil (‘Dança dos Famosos'), Dinamarca (‘Vild med Dans'), Estats Units (‘Dancing with the stars'), França (‘Danse avec les Stars'), o Itàlia (‘Ballando con le Stelle').

Notícies relacionades

‘Bailando con las estrellas' és un concurs en el qual competeixen 12 parelles formades per un famós amb un ballarí o ballarina professional. Cada setmana hauran de demostrar a l'escenari la seva complicitat i versatilitat en diferents balls de saló (‘quickstep', rumba, tango, samba, pasdoble, foxtrot, samba, vals, txa-txa-txa...) i un jurat expert els valorarà i puntuarà.

A més, els teleespectadors també podran votar per la seva parella favorita. Els seus vots se sumaran als del jurat, i la parella amb menys puntuació serà expulsada. Només tres arribaran a la final.