Batalleta a Twitter

Neus Asensi es penedeix de rodar 'Torrente' i Santiago Segura la bloqueja

L'actriu catalana renega de la seva participació en la taquillera saga: "Avui fa 20 anys d'una pel·lícula que no hauria d'haver fet mai"

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dimarts, 13 de març, va ser el 20è aniversari de l'estrena de 'Torrente’, la primera pel·lícula de la taquillera saga cinematogràfica de Santiago Segura. L'actor i director espanyol es va animar a celebrar-ho amb un tuit: "Avui fa 20 anys de l'estrena de ‘Torrente’, el meu primer llargmetratge. ¡No puc fer res més que agrair-vos a tots haver arribat fins aquí i poder-ho celebrar tenint una nova pel·lícula en cartell, ‘Sin rodeos’! ¡Gràcies!".

Notícies relacionades

Els fans de Segura li han donat la enhorabona en massa. No obstant, no tot han estat felicitacions i elogis. També hi ha hagut algunes crítiques. Una d'elles, la de l'actriu catalana Neus Asensi, que va interpretar el paper d'Amparo en tres de les cinc entregues de ‘Torrente’. La frase té tela: "Per cert, avui fa 20 anys d'una pel·lícula que no hauria d'haver fet mai". I ha afegit la icona d'una picada d'ullet, com si volgués treure ferro a una frase demolidora.

La resposta de Segura potser no ha estat a l'alçada: ha contestat bloquejant l'actriu catalana en aquesta xarxa social. Asensi ha decidit publicar el que havia passat, deixant clara la seva postura: "¡Ei! Gràcies pel bloqueig a Twitter. Res comparable amb els teus altres bloquejos. Sort en la vida ‘amiguet’ i recorda... el karma existeix".