Dia de Sant Maletí i Cupido corromput

Sandra Sabatés, amb flors de 500 euros. / periodico

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

El dia dels enamorats troba sempre a la tele un aixopluc molt especial. Més que provocar tendresa, n'hi ha per posar-se a tremolar. Al Sálvame naranja (T-5) van convocar María Teresa Campos i Bigote Arrocet perquè interpretessin un clàssic de les balades ranxeres mexicanes, aquell que va popularitzar la famosa cantant de Sinaloa Ana Gabriel (no s'ha de confondre amb la nostra admirada representant de la CUP), i que porta per títol Un viejo amor. Amb tots els respectes a Teresa i a Bigote, ha sigut un cop que trigarem molt a oblidar. Va ser més prosaic, però ens ha agradat molt més, el detall del Gran Wyoming (El intermedio, La Sexta) amb Sandra Sabatés. En un rampell de realisme molt actual va transformar el dia de Sant Valentí en el dia de Sant Maletí, amb un Cupido corromput llançant fletxes a tot drap, que van cristal·litzar en un suggestiu regal: un preciós ram, un bouquet de flors que, en lloc de roses vermelles, eren delicats capolls de bitllets de 500 euros de la floristeria de Soto del Real. Wyoming advertia: «Perquè es conservin, posa'ls de seguida en aigua, però que sigui del Canal de Isabel II, si no, s'espatllen». I el Cupido corromput no parava de tensar l'arc.

Notícies relacionades

UNA FLETXA PER A BÁRCENAS .- Aquest 14 de febrer Luis Bárcenas estava precisament declarant el seu amor als bouquets de 500 euros a l'Audiència Nacional. A la sortida l'esperava la punyent i incansable Cristina Pardo (Al rojo vivo, La Sexta). Bárcenas anava com un llamp. Fugia de l'amor de les càmeres que l'esperaven. Cristina el seguia corrent, fent-li preguntes sobre la marxa. Era tanta la velocitat de Bárcenas que Cristina esbufegava. Al final, exhausta, amb un fil de veu li va preguntar: «Escolti senyor Bárcenas, ¿vostè amb qui va aprendre a caminar? ¿Amb Mariano Rajoy?». ¡Ahh! ¡Quina fletxa més ben llançada!

EL SANT VALENTÍ D''ESTÀ PASSANT' .- Alegria a casa. En aquest dia de l'amor també va tornar Toni Soler i el seu Està passant (TV-3).El trobàvem a faltar. Va llançar fletxes punxegudes sobre TorrentPuigdemont, i de Santi Vidal va dir: «Que li donin el Premi Gaudí al millor actor de repartiment». Ens va sorprendre. No és aquesta la direcció habitual dels seus dards. ¡Ahh! La guerreta entre ERC i JxCat sembla que té les trinxeres molt desorientades.