Anar al contingut

DESENLLAÇ DEL 'TALENT SHOW'

Alba Gil es proclama guanyadora de 'La voz'

La concursant gaditana s'imposa en el duel final a Gabriele després d'una gala plena d'emoció en què Samuel va ser tercer i Pedro, quart

Juan Carlos Rosado / Madrid

Alba Gil es proclama guanyadora de 'La voz'

periodico

Alba Gil s'alçat amb el triomf en el concurs de Tele 5 La voz després d'una intensa gala en què hi ha hagut molta emoció fins al final. Els vaivens han sigut la nota predominant de les votacions, que han anat oscil·lant a mesura que avançava el programa. Finalment, la balança de la votació popular s'ha decantat del costat del cantant madrileny, que s'ha imposat en el duel final a Gabriele. Samuel va ser tercer i Pedro va quedar eliminat a les primeres de canvi. 

Aquesta cinquena edició ha sigut la menys competitiva de la història del concurs produït per Boomerang TV, ja que ha hagut de lluitar contra el potent Tu cara me suena d'Antena 3. Tots dos han mantingut una ajustada pugna en la franja dels divendres que ha acabat passant factura al 'talent show' de Tele 5: de tenir un 24% en la seva anterior edició ha baixat al 17,3% que portava abans de celebrar-se la final. El concurs d'Antena 3 li ha anat retallat distàncies fins a superar-lo per poques dècimes en les seves últimes entregues.

0 Comentaris
cargando