ENTREVISTA

Diana Navarro: "El premi és haver-me permès estar a 'Tu cara me suena'"

La cantant, que ja ha fet els seus primers passos com a actriu, està fent magnífiques imitacions en el concurs d'Antena 3

ialvarez40324781 sant just desvern 27 09 2017 tv teletodo antena 3 presentaci171107163459

ialvarez40324781 sant just desvern 27 09 2017 tv teletodo antena 3 presentaci171107163459 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Diana Navarro (Málaga, 1978), que ha donat sempre una imatge de cantant de copla profunda i elegant, està sorprenent com una riallera concursant de Tu cara me suena (A-3, 22.10) totalment entregada a la causa. S’ho està passant bomba, diu, i aprenent un munt. Perquè el concurs l’està ajudant a seguir recorrent el camí que ja ha iniciat en la interpretació.  

–És la sorpresa d’aquest any. Però era d’esperar, després d’haver-la vist imitar tan bé Lana del Rey l’any passat.

–És que m’agrada molt el programa. L’única cosa que em preocupava era compatibilitzar-lo amb la meva gira i amb el projecte del DVD que gravarem al gener. Però quan vaig veure que podia fer-ho, vaig pensar que era el moment de passar-m’ho bomba.

–¿Quan el veia a casa pensava: he d’estar allà?

–Sí. I com que estic en un procés de la meva vida en què vull aprendre i estic formant-me com a actriu, és el programa perfecte.

–De fet, ja ha fet els seus primers passos.

–Em fa vergonya dir: «Soc actriu». Per a mi actriu és Concha Velasco, que és una monstre. Però estic fent un màster d’interpretació per a cine i televisió; he fet un migmetratge, Yocasta, i he participat en Las pesadillas de Alberto Soto, l’opera prima de Miguel Almanza, que parla de com afecta l’assetjament escolar en els que el pateixen i els que el fan. I he fet un petit cameo a Amar es para siempre... És que m’agrada molt aprendre.

Notícies relacionades

–I en aquest concurs no interpreta només vocalment. 

–Però no tinc cap avantatge. Soc cantant dels meus temes, no imitadora. I això d’imitar és molt difícil.