¿Què es pot veure avui, divendres, a la televisió?

¿Què es pot veure avui, divendres, a la televisió? El debut de la 'Roja' a l'Eurobasket, el millor de la programació

El debut de la 'Roja' a l'Eurobasket (Cuatro), 'Me resbala' (Antena 3), la pel·lícula 'Hitman' (Cuatro) i la sèrie 'Amar es para siempre' (Antena 3), el més destacat de la jornada

gasol

gasol

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

La programació de la tele d'avui té com a programes més destacats: el debut de la 'Roja' a l'Eurobasket (Cuatro), 'Me resbala' (Antena 3), la pel·lícula 'Hitman' (Cuatro) i la sèrie 'Amar es para siempre' (Antena 3).  


Esport


EUROBASKET

Bàsquet  16.30  CUATRO

La selecció espanyola de bàsquet, que lideren els germans Pau i Marc Gasol, debuta aquesta tarda en la fase prèvia de l'Europeu davant el combinat de Montenegro, un partit que se celebra al Polyvalent Hall de Cluj-Napoca (Romania). 'La Roja', vigent campiona del campionat, surt com a favorita davant els montenegrins, encara que no serà un partit gens fàcil.


Programa


ME RESBALA

22.10 ANTENA 3 TV

El programa s'acomiada amb una emissió en què debuten l'imitador Raúl Pérez i l'actriu Paula Prendes, a qui se sumen Fernando Albizu, Secun de la Rosa i David Fernández.


Pel·lícula


HITMAN

22.30 CUATRO //  Acció ★★

Direcció: Xavier Gens

Actors: Timothy Olyphant, Dougray Scott, Olga Kurylenko, Robert Knepper, Ulrich Thomsen, Michael Offei, Henry Ian Cusick, James Faulkner

País: França (2007) 100 minuts

Basada en el famós videojoc del mateix nom, i dirigida pel realitzador que porta al cine 'La pell freda' (la novel·la d'Albert Sánchez Piñol). Un assassí d'elit ha sigut genèticament alterat per ser convertit en una màquina de matar perfecta. Aquest és conegut pels dos últims dígits del seu codi, tatuat a la nuca: 47. El seu objectiu és acabar amb una megacorporació. La nul·la personalitat i l'eficiència robòtica que tan bé li funcionen a Hitman en els videojocs juguen en contra seu a la pantalla gran. La cosa funcionaria millor si apostés pel guinyol i una certa desimboltura, però la pel·lícula es pren massa seriosament a si mateixa. 


Sèrie


AMAR ES PARA SIEMPRE

Notícies relacionades

16.30 ANTENA 3

Rosalía se sent culpable per mentir als seus fills, però està disposada a tot pel seu marit i confia en el pla de Caldas. L'inspector sap que l'assassí pertany al nucli pròxim a Alonso i comença a desconfiar dels Novoa. Benito es culpabilitza de fracassar amb el seu primer encàrrec.