NOVA TEMPORADA

I al setembre, més 'Gran hermano, 'OT' i sèries

Les cadenes ultimen les seves apostes per a tardor, en què destaquen les ficcions i els 'realities'

zentauroepp36710997 la catedral del mar   diagonal tv   director  jordi frades170823164143

zentauroepp36710997 la catedral del mar diagonal tv director jordi frades170823164143 / JAVIER DE AGUST N ALDEGUER

3
Es llegeix en minuts

Sèries de ficció de producció pròpia i vells èxits posats al dia, com el renascut 'Operación Triunfo' i l’immortal 'Gran hermano revolution', més algun invent informatiu, com 'La línea roja' de Jesús Cintora i 'A toda pantalla' amb Nuria Roca (TV-3), són algunes de les apostes per a la temporada que ve televisiva.

TVE-1

La tele estatal estrenarà una de les seves grans apostes en ficció, Estoy vivo', una combinació de ciència-ficció, gènere policíac, drama i comèdia que protagonitza Javier Gutiérrez. També arribarà la segona part de la tercera temporada d’'El Ministeri del Tiempo'.

'El Ministerio del Tiempo'. / TVE

Amb la segona edició de 'MasterChef Celebrity', TVE-1 espera repetir els excel·lents resultats d’audiència, ara amb Carlos Baute, Pepón 

Nieto, José Corbacho, Saul Craviotto, Bibiana Fernández, Marina San José, Anabel Alonso, Patricia Montero, Silvia Abril, Edu Soto, Usun Yoon i Juan Bethancourt competint als fogons. La cadena recupera a l’octubre 'Operación Triunfo', un dels seus concursos icònics. 

El xef José Andrés, amb l'equip de jutges de 'Masterchef Celebrity'. / TVE

La cadena recupera a l’octubre 'Operación Triunfo', un dels seus concursos icònics. 

TELE 5

TELE 5La cadena de Mediaset repeteix algunes de les seves fórmules d’èxit: 'La Voz'; 'GH revolution', que estrenarà casa i normes, i 'Mi casa es la tuya'. Pel que fa a sèries, a més de la 10a temporada de 'La que se avecina', arribaran a la graella de la cadena 'La verdad', producció policíaca i d’intriga. En 'El accidente', que promet molt suspens, Lucía (Inma Cuesta) investiga què ha passat amb el seu marit José (Quim Gutiérrez) després que estavellés l’avió on suposadament viatjava. 

Álex Gonález i Jose Coronado, a 'Vivir sin permiso' / TELE 5

Una de les sèries de narcos gallecs que s’acosta és 'Vivir sin permiso', amb l’al·licient del retrobament entre Jose Coronado i Álex González. 

CUATRO

CUATRODebuta ‘La línea roja de Jesús Cintora’, programa en què reunirà persones amb ideologies contraposades per comprovar si poden variar les seves postures al conèixer en profunditat l’oposada; i 'Héroes, más allá del deber', que segueix membres de les forces de seguretat i emergències.

El canal fa un pas més dins del gènere de la ficció documental a Espanya amb 'Grupo 2 Homicidios', que recupera històries que van deixar una profunda empremta en la crònica negra del país. I tornen Samanta Villar i Alejandra Andrade, amb 'Fuera de cobertura', i noves entregues d’'En el punto de mira'.

Logotip de '¿Quién quiere casarse con mi hijo?'. / CUATRO

En una altra línia més lleugera, 'Quién quiere casarse con mi hijo' i 'Granjero busca esposa', que busca audiència amb el primer granger gai que passa pel programa.

ANTENA 3

ANTENA 3Destaca la ficció amb final tancat d’'El incidente', que explica com la vida d’un petit poble es veu alterada a partir d’un estrany fet. 

'Tiempos de guerra' segueix els passos d’altres èxits d’època d’Atresmedia amb Amaia Salamanca, Alicia Borrachero, José Sacristán, Álex García, Verónica Sánchez i Álex Gadea. La seva estrena es preveu per a la tardor del 2017.

Sembla segur que aquesta temporada s’estrenarà 'La catedral del mar', adaptació televisiva del supervendes homònim d’Ildefonso Falcones, que està ambientada a la Barcelona del segle XIV.

 

Protagonistes de la sèrie 'La casa de papel'. / ANTENA 3 TV

La que sí que és segura per a la tardor és la segona i última part de 'La casa de papel', que es va convertir al maig en la millor estrena d’una ficció espanyola des del 2015. Pel que fa a programes, A-3 porta nova edició del seu exitós 'Tu cara me suena', mantindrà  'El hormiguero' i té en cartera 'Me cambio de década', 'docureality' que portarà una família a viatjar al passat, i El contenedor, un reality nudista en què es trauran als participants tots els béns materials, fins i tot la roba.

Notícies relacionades

Per la seva part, La Sexta manté els seus referents:  'Pesadilla en la cocina', 'Salvados', 'El objectivo' i també 'El intermedio'.

TV-3

TV-3La cadena fa un gir a la seva programació: al matí,  Nuria Roca i 'A tota pantalla', i les tardes s’han confiat a Vador Lladó i Ruth Jiménez, al capdavant de 'Tarda oberta'. Així mateix, estrena sèrie de sobretaula, Com si fos ahir, que substituirà La Riera, amb Marc Cartes, Montse German, Àurea Márquez, Eduard Farelo i Sílvia Bel. I al setembre també arriba l’última temporada de 'Merlí'.