Esports i programes a la tele avui, diumenge, 16 de juliol del 2017

'Homo zapping', a Neox, és el més destacat del dia, juntament amb 'Espíritu salvaje' (Cuatro), 'Això no és un trio' (TV-3) i la fórmula 1 (Movistar)

2
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a la tele té com a espais més destacats: 'Homo zapping' (Neox), 'Espíritu salvaje' (Cuatro), 'Això no és un trio' (TV-3), 'Supervivientes' (Tele 5) i la fórmula 1 (Movistar)


ESPORTS


TOUR DE FRANÇA

Laissac-Sévérac l'Église-Le Puy-en-Velay

12.00 TELEDEPORTE

La 15a etapa de la ronda francesa acollirà per primer cop la sortida des de Laissac-Sévérac l’Église, amb 189 km de terreny bastant pla que, presumiblement, facilitaran una arribada a l’esprint.


FÓRMULA 1

Gran Premi de Gran Bretanya

14.00 MOVISTAR

La fórmula 1 arriba a una de les cites clàssiques, al circuit britànic de Silverstone, que acollirà una carrera a la qual arriben els dos grans favorits separats per 20 punts. Sebastian Vettel, líder amb 171 punts, sortirà en el tercer lloc de la graella, que encapçalarà Lewis Hamilton (151).


TORNEIG DE WIMBLEDON

Final entre Federer i Cilic

15.00 MOVISTAR+

El torneig de Grand Slam d’herba arriba a la gran final masculina. El  tennista suís Roger Federer, cinquè del rànquing ATP, s’enfronta al croat Marin Cilic, setè. En cas de victòria, Federer s’adjudicaria el seu vuitè Wimbledon.


PROGRAMES


HOMO ZAPPING

22.30 NEOX

Chenoa i Juanra Bonet 

Neox emet una doble entrega d'episodis nous del programa de sàtira televisiva. La primera entrega serà conduïda per Ana Rosa Quintana (Sílvia Abril), que també presenta ‘Espejo público’. La cantant Chenoa participa en ‘Tu cara no me suena todavía’, on es trobarà amb el seu imitador en el programa (Jordi Ríos). El següent programa estarà protagonitzat per Glòria Serra (Olga Hueso).


APM? EXTRA

Últim programa de la temporada

13.50 TV-3

El programa se'n va de vacances i en l'últim de la temporada es podran veure les pífies més grans sobre Catalunya, neologismes increïbles en el 'Què m’has dit!' i una escena inèdita de 'La Riera. A més, es faran homenatges a 'Temps de neu', i a 'Thalassa' es podrà veure Chuck Norris enfadat amb les cançons de l'estiu i es denunciarà un conductor de vergonya aliena. 


ESPÍRITU SALVAJE

L'os canadenc

21.40 CUATRO

Unai, Amaia i els seus pares, el fotògraf Andoni Canela i l’escriptora Meritxell Margarit, fan la seva parada al Canadà buscant una nova espècie amenaçada: el temible os grizzly


AIXÒ NO ÉS UN TRIO

Entrevistes i reptes

21.55 TV-3

Nou programa d’entrevistes, presentat per Ana Boadas, Àngels Molina i Bibiana Ballbè, que mantindran converses gens habituals amb un personatge famós per descobrir-ne la cara més personal i desconeguda. Carlos Latre, Jordi Basté, Chenoa, Pilar Rahola, Alberto Sanjuan, Nuria Roca i Antonio Díaz, el Mago Pop, seran els valents que es posaran a les seves mans.


QUEEN: DAYS OF OUR LIVES

La banda de rock Queen

22.00 DMAX

'Queen: Days of our lives', l’aclamat documental de la BBC, fa un relat de la banda disseccionant cadascun dels seus discos i mostrant la situació del grup en el moment de la seva creació.


SUPERVIVIENTES

Debat previ a la final

Notícies relacionades

22.00 TELE 5

Sara Barneda condueix aquest últim debat abans que dijous se celebri la gala en què es coneixerà qui és el guanyador d'aquesta emocionant edició. Els col·laboradors comentaran els últims episodis viscuts a Hondures i faran els seus pronòstics sobre els possibles vencedors. Alba Carrillo, Laura Matamoros, Iván i José Luis són els quatre finalistes.

homo-zapping

homo-zapping / Jose Irun