Pel·lícules a TV avui divendres 14 de juliol del 2017

'Los fantasmas de mis exnovias', a TVE-1; 'Un ciudadano ejemplar', a Neox; 'Las cosas del querer 2', a La 2, i 'Al límit de l'endemà', a TV-3, són els films més destacats de la nit

2
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a la tele té com a films més destacats 'Los fantasmas de mis exnovias', a TVE-1; 'Un ciudadano ejemplar', a Neox; 'Las cosas del querer 2', a La 2, i 'Al límit de l’endemà', a TV-3.

lOs fantasmAs de mIs exnOviAs

22.10 / TVE-1 / Comèdia  ★★

Director: Mark Waters

Actors: Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Michael Douglas, Emma Stone, Breckin Meyer, Robert Forster, Anne Archer, Lacey Chabert

País: EUA (2009) 101 minuts

El gran actor que és Matthew McConaughey, com ha demostrat a True detective,Interstellar i Dallas Buyers Club, també va tenir una època oblidable en què ensenyava musculatura i participava en films d’a­ventures com Sahara, i comèdies romàntiques de pa sucat amb oli com aquesta, en què comparteix protagonisme amb Jennifer Garner. Aquí, McConaughey és un seductor que està ajudant el seu germà a preparar el seu casament i rep la visita del fantasma d’un oncle carnal (un Michael Douglas bastant autoparòdic), que li critica la seva actitud a l’hora de tractar les noies, a més d’anunciar-li la visita dels esperits de tres nòvies. A poc a poc, el jove s’adona de qui era en realitat l’amor de la seva vida.


Un ciuDadANO eJemplar

22.00 / NEOX / Intriga ★★★

Director: F. Gary Gray

Actors: Gerard Butler, Jamie Foxx, Colm Meaney, Leslie Bibb, Josh Stewart, Viola Davis, Bruce McGill

País: EUA (2009) 108 minuts

Gerard Butler és un home feliç a qui un lladre destrossa la vida i, a sobre, se salva de la presó quan un tribunal incompetent permet que quedi en llibertat. Naturalment, l’home planeja una duríssima venjança contra el criminal i tot el sistema. No­més un fiscal (Jamie Foxx) pot parar-lo, però també està en el seu punt de mira per la seva responsabilitat en el cas.


LAs cosAs del QUERER 2

22.00 / LA 2 / Drama ★★

Director: Jaime Chávarri

Actors: Ángela Molina, Manuel Bandera, Susu Pecoraro, Antonio Valero, Darío Grandinetti, Amparo Baró

País: Espanya (1994) 107 minuts

Seqüela menor de l’exitosa pel·lícula que el mateix Jaime Chávarri va rodar cinc anys abans, interpretada pels mateix actors. Pepa segueix triomfant, mentre el seu amic Mario continua el seu exili a l’Argentina. Però quan uns individus cruels maten el seu nòvio, ella decideix acceptar un contracte per anar a Buenos Aires, on es retrobarà amb Mario.


Al límit de l’endemà

22.35 / TV-3 / Ciència-ficció ★★★

Director: Doug Liman

Actors: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton, Jonas Armstrong, Brendan Gleeson, Kick Gurry, Tony Way, Noah Taylor

País EUA (2014) 113 minuts

En un futur no gaire llunyà, quan una raça d’alienígenes gairebé invencibles envaeix la Terra, un militar que mai ha entrat en combat participa en una missió gairebé suïcida i resulta mort. Però l’oficial entra en una espècie de bucle temporal que el fa ressuscitar una vegada i una altra. De mica en mica aprèn dels errors i intenta derrotar els invasors.


te puede pasar a ti

23.45 / TVE-1 / Comèdia ★★

Director: Andrew Bergman

Actors: Nicolas Cage, Bridget Fonda, Rosie Pérez, Isaac Hayes, Víctor Rojas

Notícies relacionades

País: EUA (1994) 101 minuts

Comèdia romàntica al servei de Nicolas Cage. És un agent de policia bonàs casat amb una insuportable i ambiciosa dona (Rosie Perez). Un dia, com que no en té per deixar propina a una cambrera (Bridget Fonda), li promet donar-li la meitat del premi de la loteria si li toca. I quan passa, decideix complir la seva promesa, tot i la fèrria oposició de la seva dona.

fantasmas novias

fantasmas novias