Esports i programes a TV avui divendres 14 de juliol del 2017

Tour de França, 'Me resbala', 'La Sexta columna' i 'Zona zàping' són els programes més destacats de la jornada

2
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a la tele té com a espais més destacats: el Tour de França (TVE-1), 'Me resbala' (A-3) i 'La Sexta columna' (La Sexta). 

ESPORTS


TOUR DE FRANÇA

Ciclisme

16.05 TVE-1

Segona gran etapa pirinenca, entre Saint Girons i Foix, de 101 quilòmetres. Amb tres ports de muntanya d’entitat, però amb l’últim a 30 quilòmetres del final, pot ser l’escenari idoni per a l’aventura en solitari d’un ciclista francès, el dia de la Festa Nacional de França.


TORNEIG DE WIMBLEDON

Tennis

14.00 MOVISTAR+

Jornada per als aparellaments de semifinals masculines individuals, en el veterà torneig britànic. Partits que enfronten Roger Federer (a la foto) contra Tomas Berdych i Sam Querrey (va eliminar el número 1 i vigent campió, Andy Murray) contra Marin Cilic.


PROGRAMES


CALIDOSCOPI

L'aigua com a record

19.40 LA 2

El programa que presenta Raül Díaz proposa records televisius centrats a l'aigua i juga amb totes les seves cares. Per això, el programa mostra cançons en català i castellà que parlen de rius, fonts i del mar, d'històries de aigua dolça i salada i de vaixells marítims i fluvials.


LA SEXTA COLUMNA

Els nous amos del món

21.30 LA SEXTA

Larry Page, Tim Cook, Mark Zuckerberg i Jeff Bezos són els líders del moment. Els seus noms, traduïts al món empresarial, són: Google, Apple, Facebook i Amazon. 


ZONA ZÀPING

El duet de Piqué i Piko

21.55 TV-3

El programa continua refrescant els divendres a la nit amb la seva versió d’estiu. Aquesta setmana, el duo Gerard Piqué i Pikotaro, l’artista japonès autor del 'hit' 'I have a pen, I have an apple...'


ME RESbalA

Nova temporada

22.00 ANTENA 3

Torna a la cadena el concurs que presenta Arturo Valls amb convidats com Cristina Pedroche, Olga Hueso, Miki Nadal, Pepa Rus, Pepe Viyuela, La Terremoto de Alcorcón, Àngel Llàcer, Agustín Jiménez, Jorge Fernández i Luis Larrodera, que s’enfrontaran a les proves del programa. Entre les més populars destaquen el 'Teatro dependiente', 'Kara o ke ase' i 'Alfabody'.


30 ANYS DEL FESTIVAL DE PERALADA

'Turandot' i 'Wow!'

Notícies relacionades

22.54 EL 33

El 33 fa un repàs als 30 anys del Festival Castell de Peralada amb l'emissió del documental 'Turandot, la desconstrucció. Retrat del Festival Castell de Peralada'. Amb el fil argumental del muntatge espectacular de l'òpera de Giacomo Puccini, que es va programar en l'edició del 2016, el treball mostra la feina que hi ha darrere del certamen i és l'excusa per fer una mirada a les tres dècades de festival. A les 23.21, El 33 recupera 'Wow!', òpera d'Albert García Demestres.

olerin24471984 television programa me resbala presentado por arturo valls170713133945

olerin24471984 television programa me resbala presentado por arturo valls170713133945