Sèries a tv avui dimecres 12 de juny del 2017

'Perdóname, señor', a Tele 5, és la sèrie destacada de la jornada, juntament amb 'Servir y proteger' (TVE-1) i 'Amar es para siempre' (Antena 3)

1
Es llegeix en minuts

La programació de sèries avui a tv té com a títols més destacats: 'Perdóname, señor' (Tele 5), 'Servir y proteger' (TVE-1) i 'Amar es para siempre' (Antena 3).

perdóname, seÑor 

Lario demana un rescat per Rafa i Paula

22.35 / TELE 5

Derprés de conèixer que Rafa és fill de Bruno, Lario (Pau Cólera) demana un elevat rescat per la seva vida i la de Paula. Durant el segrest, el jove traficant intenta escapar. Després de reunir la suma exigida, Bruno i Lucía es troben amb Lario. Aquest aprofitarà l’ocasió per intentar matar Lachambre.


servir Y protegEr

Óscar posa contra les cordes Salima

16.25 / TVE-1

Miralles creu que està a punt d’atrapar l’assassí gràcies a les gravacions del micròfon. Juan mostra cada vegada més interès en Olga (Denisse Peña). Amb l’escàndol dels anabolitzants al gimnàs, Max pensa que potser Paty hauria de tornar amb la seva mare. Aquesta decideix que prefereix seguir al costat del seu pare.


Amar Es pArA sIempre

Escàndol per un petó al cine club

16.30 / ANTENA 3

Sophie, commoguda per la situació sentimental de Bruno, l’ajuda a preparar el cine club, que acaba en escàndol per un petó sense censurar. En complicitat amb Ginés, Rosalía proposa a Ana María celebrar el seu aniversari amb els Novoa. Per la seva part, Félix defensa la gestió de Marta (Mariona Ribas).


el secreto de puente viejo

Hernando planta cara al prestamista

Notícies relacionades

17.30 / ANTENA 3 TV

Prudencio dissimula la seva decepció perquè Saúl se li ha avançat i ha guanyat el cor de Julieta. Prudencio pren la iniciativa i fa saber a Francisca que té okupes a les seves terres. Camila s'explica i treu importància als fets. No obstant, Hernando s'ho agafa seriosament i truca al metge. 

undefined39248203 teletodo television serie perdoname se or170710194955

undefined39248203 teletodo television serie perdoname se or170710194955