Pel·lícules a TV avui dilluns 29 de maig del 2017

'Argo', a La Sexta; 'Santa Rogelia', a La 2; 'Falsa identidad', a Paramount; 'El poder del dinero', a TVE-1; 'Piratas del Caribe 4', a FDF, i 'Algo pasa en Las Vegas', a Divinity, són els films més destacats de la nit

3
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a la tele té com a films més destacats 'Argo', a La Sexta; 'Santa Rogelia', a La 2; 'Falsa identidad', a Paramount; 'El poder del dinero', a TVE-1; 'Piratas del Caribe 4', a FDF, i 'Algo pasa en Las Vegas', a Divinity.

Argo

22.30 / LA SEXTA / Intriga ★★★★

Director: Ben Affleck

Actors: Ben Affleck, John Goodman, Alan Arkin, Bryan Cranston, Taylor Schilling, Kyle Chandler

País: EUA (2012) 120 minuts

Tràiler de ’Argo’. / {periodico}

Després del seu esplèndid debut com a director amb 'Adeu nena, adeu', Ben Affleck (criticat sovint com a actor) va tornar a situar-se darrere de la càmera en aquesta estupenda pel·lícula basada en un fet real. Durant la crisi dels ostatges de l’Iran, l’any 1979, un petit grup de sis persones de la legació diplomàtica van aconseguir escapolir-se i refugiar-se a casa de l’ambaixador canadenc. En aquesta part de la verdadera història s’hi va superposar un component cinematogràfic fals: per rescatar-los, la CIA va organitzar el fals rodatge d’una pel·lícula a la capital iraniana. Una odissea ben narrada en aquest film que donaria tres Oscars a Affleck: com a millor pel·lícula, millor guió adaptat i millor muntatge.


Santa Rogelia

21.50 / LA 2 / Drama ★★

Director: Roberto de Ribón, Edgar Neville i Carlo Borghesio

Actors: Rafael Rivelles, Germaine Montero, Letizia Bonini, Felice Minotti, Pina Renzi, Pastorita Peña, Irene Caba Alba

País: Espanya (1939) 80 minuts

Drama basat en una novel·la d’Armando Palacio Valdés. A Astúries, l’any 1939, Rogelia ha accedit a casar-se amb Máximo, un miner gelós i violent. Quan aquest és condemnat a 20 anys de presó per ferir Fernando, el metge del poble, se’n va amb aquest últim a Madrid, on viu un amor prohibit del qual naixerà una filla.


Falsa identiDaD

22.00 / PARAMOUNT / Intriga ★★

Director: Harold Becker

Actors: John Travolta, Vince Vaughn, Teri Polo, Steve Buscemi, Matt O’leary, Ruben Santiago

País: EUA (2001) 103 minuts

Fluixa intriga al servei de John Travolta que narra la relació entre un divorciat i la nova parella de la seva exdona i padrastre del seu fill, un home que, segons el noi, és un assassí. Va ser l’última pel·lícula dirigida per Harold Becker, realitzador de títols com 'El camp de cebes' i 'Melodía de seducción'.


PiratAs del CaribE 4: en mareAs misteriosAs

22.15 / FDF /  Aventures ★★★

Director: Rob Marshall

Actors: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Penélope Cruz, Ian McShane, Sam Claflin, Kevin R. McNally

País: EUA (2011) 141 minuts

Quarta entrega de la saga de 'Piratas del Caribe', en què Jack Sparrow és capturat pel temible bucaner Barbanegra, que l’obliga a unir-se a la seva tripulació a bord del vaixell 'Queen Anne’s Revenge'. Penélope Cruz encarna un antic amor de Johnny Depp: una estafadora sense escrúpols, que utilitza el corsari per trobar la llegendària Font de la Joventut.


Algo pasa EN Las Vegas

22.30 / DIVINITY  / Comèdia ★★

Director: Tom Vaughan

Actors: Cameron Diaz, Ashton Kutcher, Rob Corddry, Treat Williams, Dennis Farina, Queen Latifah, Zach Galifianakis

País: EUA (2008) 99 minuts

Un jove amant de la festa, a qui el seu pare acaba d’acomiadar de la feina, i una noia a la qual ha deixat el seu nòvio, es coneixen en un hotel de Las Vegas. Després d’anar-se’n junts de farra, l’endemà al matí descobreixen que s’han casat.


El poder del dinerO

22.45 / TVE-1 / Intriga ★★★

Director: Robert Luketic

Actors: Liam Hemsworth, Gary Oldman, Harrison Ford, Amber Heard, Lucas Till, Richard Dreyfuss.

Notícies relacionades

País: EUA (2013) 101 minuts

Entretinguda intriga tecnològica protagonitzada per Liam Hemsworth, el guapo actor de 'La última canción' i 'Els jocs de la fam'. Un jove tècnic és objecte de xantatge per part del seu cap perquè l’ajudi, infiltrant-se com a espia industrial a la companyia del seu rival i antic mentor del noi. Aviat s’adonarà que és molt fàcil guanyar diners traint els amics.

txerra20541163 shm21  los  ngeles  ca  eeuu   11 10 2012   fotograma cedido161107211522

txerra20541163 shm21 los ngeles ca eeuu 11 10 2012 fotograma cedido161107211522

Temes:

Ben Affleck