Esports i programes a la tele avui dissabte 27 de maig del 2017

La final de Copa, 'La Sexta noche' i 'Cronos' són els programes més destacats de la jornada

2
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a la tele té com a espais més destacats: 'La Sexta noche' (La Sexta), 'Cronos' i 'La noche temática'.

ESPORTS

BARÇA-ALABÈS

Futbol

21.30 TELE 5 / TV-3

Des del Vicente Calderón, final de la Copa del Rei entre el vigent campió del trofeu (i favorit per revalidar-lo), el Barça, i el modest Alabès. Després de perdre les seves opcions a la Lliga i la Champions, aquesta és l’última oportunitat per als blaugranes de tancar la temporada amb un títol, que a més serviria com a colofó per a Luis Enrique, que deixa el club català.    


POZO MÚRCIA-BARÇA

Futbol sala

13.15 TELEDEPORTE

Emissió des del Palacio de los Deportes de Múrcia del primer partit dels 'play-off' de semifinals de la Lliga (al millor de tres) entre El Pozo Múrcia i el Barça, segon i tercer classificat, respectivament, a la Lliga regular.  


CHELSEA-ARSENAL

Futbol

18.30 TELEDEPORTE

L’estadi de Wembley acull la final de la Copa anglesa. Un intens partit que tancarà la temporada i que enfronta el campió de Lliga, el Chelsea, amb l’Arsenal, que després d’acabar cinquè, s’ho juga tot en aquesta competició.


PROGRAMES


PLANETA SELVA

Boscos secs tropicals

18.00 LA 2

La sèrie documental rodada en 4K ‘Planeta Selva’ ofereix aquesta setmana ‘Las junglas de la sed’, capítol que explora els boscos secs tropicals que s'estenen pel sud-oest de l'Àfrica, l'Amèrica del Sud i Centreamèrica. Un territori de clima mixt que ocupa el 42% de la superfície de tots els boscos tropicals i en què es poden trobar més de 100 espècies d'arbres per hectàrea.


LA SEXTA Noche

L'accident del metro de València

21.30 LA SEXTA

Amb motiu de l’estrena del reportatge 'La estrategia del silencio: crónica del accidente del metro de Valencia' (diumenge a La Sexta), l’espai parla amb la portaveu de l’associació de víctimes.


tria 33

L'exposició de David Bowie

22.05 EL 33

El programa cultural visita l’exposició 'David Bowie is', dedicada a la icona del pop, que acaba d’inaugurar el Museu del Disseny de Barcelona, després del seu pas per diverses ciutats europees.


CRONOS

Les últimes hores de Hitler

23.03 EL 33

El programa ofereix 'El dia que va morir Hitler', que relata les últimes 48 hores de vida d'un dels homes més diabòlics de la història, explicades per aquells que hi van ser presents.


LA Noche TEMáTICA

Genocidi cultural

Notícies relacionades

0.05 LA 2

El programa estrena aquesta setmana els documentals ‘La destrucción de la memoria’ i ‘Colecciones robadas’, en què aborda la destrucció i tràfic il·legal del patrimoni cultural dels països en conflicte. Amb el títol ‘Genocidio cultural’, el programa denuncia la destrucció intencionada d'edificis històrics, llibres i monuments a tots els continents. Són els danys col·laterals dels conflictes bèl·lics. Una guerra contra la cultura i la memòria col·lectiva.


 

  / JORDI COTRINA