HUMOR ALS TRIBUNALS

Wyoming demana perdó, a la seva manera

El 'showman' i Dani Mateo es van sotmetre a un judici davant Déu a 'El intermedio' pels acudits sobre el Valle de los Caídos

intermedio

intermedio

1
Es llegeix en minuts

Després de passar al matí pels jutjats per declarar sobre els seus acudits sobre el jutjats acudits Valle de los Caídos, Wyoming va demanar perdó als catòlics aquest dimecres, 24 de maig, a 'El intermedio'  per l'acudit que va fer Dani Mateo al xou de sàtira periodística de La Sexta, i pel qual han sigut denunciats.

Com van recordar a 'El intermedio', que durant tota la primera part del programa va tenir en pantalla l'etiqueta #ElIntermedioJuicioFinalMateo va dir el maig del 2016, en un monòleg humorístic, que la creu del Valle de los Caídos feia 150 metres d'altura, "el triple del que fa la torre de Pisa", perquè "Franco volia que es veiés de lluny...-i rematava-. Normal... perquè, ¿qui vol veure de prop aquesta merda?".

En l'edició d'aquest dimecres, Wyoming va assegurar que volia demanar perdó als catòlics pel comentari sobre la creu; als italians pel de la torre de Pisa, al cantant Franco Battiato pel de Franco i a la discografia de Paulina Rubio per la paraula "merda".

A continuació, i ja assegut al costat de Mateo, Wyoming va explicar que, ja que es tractava d'una presumpta ofensa als sentiments religiosos, tots dos haurien de "retre comptes" dels seus pecats a Déu, i han protagonitzat un gag en què s'han "sotmès" al seu "judici".

"¿Sabeu per què us he cridat?", va preguntar una veu en 'off' que simulava ser la de Déu. Tots dos han afirmat saber-ho i Wyoming, després d'assegurar que es defensaria com Iñaki Urdangarin, i Mateo, que faria el mateix "com la infanta Cristina", han assegurat que van dir el que van dir però "sense ànim d'ofensa".

Després de declarar-los el suposat Déu "marit i marit", tots dos s'han posat molt contents perquè "Déu", han assegurat, "no està contra el matrimoni gai".

COMPAREIXENÇA JUDICIAL

Notícies relacionades

El titular del Jutjat d'Instrucció número 4 de Pozuelo de Alarcón (Madrid) haurà de decidir, després d'escoltar Mateo i Wyoming, si considera que hi va haver delicte d'ofenses als sentiments religiosos i d'odi i si continua el procés o decideix arxivar la causa oberta a partir de la denúncia que va plantejar l'Associació en Defensa del Valle de los Caídos.Associació en Defensa del Valle de los Caídos.

El mateix magistrat havia desestimat la querella quan va ser interposada el maig del 2016, però la va haver de reobrir a instàncies de la Secció Primera de l'Audiència Provincial de Madrid, arran del recurs dels denunciants.