ARTISTA POLIFACÈTICA

Mónica Naranjo, encantada amb 'Tu cara no me suena todavía'

La cantant afirma que és un "repte fantàstic" ser jurat en el xou d'A-3, pel qual fins i tot ha modificat la seva gira a Mèxic

zentauroepp38381814 television  monica naranjo   entrevista a m nica naranjo    170511154431

zentauroepp38381814 television monica naranjo entrevista a m nica naranjo 170511154431 / Foto Jose Irun

2
Es llegeix en minuts

Després d’estar en les tres primeres edicions de Tu cara me suena, concurs en què va brillar per la seva desimboltura a l’hora d’exercir de jurat, Mónica Naranjo (Figueres, 1974) ha tornat més il·lusionada que mai a Tu cara no me suena todavía, la versió per a aficionats del conegut xou d’Antena 3 (que s’emet els divendres, a les 22.10 hores), i en què la popular cantant també exerceix d’examinadora dels concursants. I ella ho fa realment encantada.  

«És un nou repte. Igual que vam començar amb Tu cara me suena amb famosos, ara treballem amb anònims i això m’encanta. I em sembla un repte fantàstic perquè hi ha molta gent amb talent al nostre país –explica l’artista–. A Tu cara no me suena todavía estem veient unes imitacions úniques», afirma la intèrpret de Sobreviviré, que assegura que li feia tanta il·lusió participar-hi que ha hagut de partir la seva gira a Mèxic per poder ser en el concurs d’imitacions. «Jo sempre estaré a favor dels programes familiars perquè són amb els que jo vaig créixer i això manté unida la família», defensa.

Sobre la diferència entre valorar famosos i anònims, considera que «la part bona que té quan treballes amb celebrities és que són companys –assegura–. Hi ha molta més confiança i mà ampla, però et pots trobar amb el cas del meu amic Santiago Segura, que s’enfadava de veritat quan se’l valorava malament, tot i que li passava ràpid», apunta entre rialles. I recalca: «Hem de seguir sent un programa familiar en què regni el bon humor i la mateixa energia. Amb els anònims intentem que se sentin com a casa, d’això es tracta».

Notícies relacionades

Malgrat mostrar sempre molta desimboltura, Naranjo, que amb el seu treball Palabra de mujer va vendre més de 2.500.000 còpies en el primer any i va aconseguir el disc de diamant, reconeix que passa molta vergonya quan la imiten. «Desitjo que no m’imitin (riu), perquè cada vegada que ho fan em moro de vergonya. Intento valorar la part positiva sempre, tant quan imiten un altre company com quan m’imiten a mi, tot i que això últim és molt més difícil. No sé què dir i se’m fa incòmode perquè no soc objectiva», confessa.

Per a aquesta nova versió, el xou –que ja acumula nou setmanes en antena– ha renovat part del jurat: se n’han anat Lolita Carlos Latre (però tornaran en la pròxima edició, al setembre) i han sigut substituïts per Micki Nadal i Mónica Naranjo. Sobre els seus actuals companys, la pantera de Figueres destaca Chenoa. «Va estar de convidada en la primera temporada i ho va fer de meravella –recorda–. Amb ella sempre he tingut molt bon tracte, és una gran companya i sempre li he tingut molta estima. I adoro el Micki, és meravellós. A qui tinc més mania és a Llàcer, per tot el temps que fa que treballem junts. És el meu exmarit televisiu i anem a sac l’un amb l’altre», explica.