INTERFERÈNCIES

Una sèrie sobre nosaltres

El director de 'Sé quién eres' reflexiona sobre l'univers de la família Elías

zentauroepp37251630 television  telecinco se quien eres170221095250

zentauroepp37251630 television telecinco se quien eres170221095250

1
Es llegeix en minuts
Pau Freixas

Fa tot just una estona que ha acabat l’últim capítol de 'Sé quién eres' i no em faig a la idea que ja no podré tornar a jugar amb els personatges, que l’univers que m’ha acompanyat aquests quatre anys està tancat. M’encantaria fer una temporada més, o dues, o tres. Però la història està irremeiablement acabada, no perquè la trama no doni més de si, sinó perquè la resposta més important, la que dona sentit al títol, ja ha sigut revelada. ¿Qui és Juan Elías?

La sèrie parlava de la dualitat, d’una lluita entre les parts racional, pragmàtica, i emocional o impulsiva. Els dos Elías es debatien entre aquestes dues cares i tots els seus matisos de grisos. És pervers, maquiavèl·lic i ambiciós, però el motor que el mou és protegir el seu món, aquell món que ha construït amb la seva dona.

Notícies relacionades

Al final, per als Elías, la família és el més important, és una identitat que amaga molts cadàvers sota l’estora però que dona un sentit emocional a les nostres vides. La sèrie sempre ha anat sobre la família, és gairebé una exaltació, però acceptant com de pervers pot arribar a ser el model.

És una sèrie sobre nosaltres. No sobre com ens agradaria ser, sinó sobre com som.

Temes:

Telecinco