audiències

Aznar no interessa

'Mi casa es la tuya' marca el seu pitjor registre amb l'entrevista a l'expresident, amb 1,6 milions

La conversa amb Rajoy va donar al programa de Bertín Osborne la seva millor dada amb 4,3 milions de teleespectadors

 

  / MEDIASET

1
Es llegeix en minuts

L'entrevista d'aquest dimecres, 5 d'abril, de Bertín Osborne a José María Aznar a 'Mi casa es la tuya', en què l'expresident va repassar des de la foto de les Açores fins a les seves tibantors amb Rajoy, li va donar al programa de Tele 5 el seu pitjor registre d'audiència des que està a Mediaset i iguala la seva pitjor dada a TVE-1.

La conversa amb l'expresident del Govern es va quedar amb 1.625.000 teleespectadors i un 13% de quota de pantalla, molt lluny, per cert, de l'entrevista amb Mariano RajoyMariano Rajoy, que va congregar davant la petita pantalla 4.334.000 seguidors i un 23% de 'share', la seva millor dada.

ELS 'GIPSY KINGS' SUPEREN AZNAR

Notícies relacionades

Fins i tot 'Gipsy kings' van tenir aquest dimecres una millor audiència que 'Mi casa es la tuya', amb els seus 1.859.000 fidels (13%). De totes maneres, la nit va ser per a l'entrevista de Cristina Pardo a 'El hormiguero' de Pablo Motos (2.669.000 i 14,5%).

A Catalunya, el dia va ser per al futbol. El partit de Lliga entre el Barça i el Sevilla va ser el més vist a la nit entre l'audiència catalana, malgrat que s'emetia a Bein Liga, un canal de pagament. El partit va sumar 363.000 seguidors (18,3%).