per partida doble

David Broncano entrevista David Broncano

L'humorista va tornar a substituir per segon dia consecutiu Andreu Buenafuente a 'Late motiv'

broncano

broncano

1
Es llegeix en minuts

David Broncano no para. A part de presentar el programa 'LocoMundo' al canal #0 de Movistar i 'La vida moderna' a la Cadena SER, aquest dimecres 29 de març va tornar a substituir Andreu Buenafuente, afectat per una greu afoniaAndreu Buenafuente, al capdavant de 'Late motiv'. I l'humorista no només va substituir el 'showman' català... sinó que va aparèixer per partida doble al 'late night' fent-se una autoentrevista.

"Presentaré un noi que està començant, molt atractiu i que domina molts idiomes", es va presentar a si mateix Broncano amb ironia, abans de donar pas al seu altre jo i convidar-lo a asseure's al sofà del programa.

"Et veig al màxim", va comentar l'entrevistador, mentre que el seu alter ego va ser més crític amb ell mateix: "Ha sigut asseure't a la cadira d'Andreu, al Ferrari, i has perdut el 'mojo", li va dir.

ATRET PER SÍLVIA ABRIL

"És que em pesa el cap i em sento més atret per Sílvia Abril últimament", va fer broma l'entrevistador, en referència a l'actriu i col·laboradora de 'Late motiv', la parella de Buenafuente.

Notícies relacionades

A partir d'aquí, el Broncano convidat va passar a fer la seva secció habitual amb vídeos curiosos, mentre el seu altre jo comentava les imatges.

A les xarxes, a alguns tuiters no se'ls va escapar aquesta pluriocupació de Broncano i, amb molta ironia, el van responsabilitzar de l'atur del país.