ACCIDENT EQUÍVOC

Antena 3 'enfonsa' un cotxe de l'Ertzaintza

El rodatge de l'escena de la comèdia 'Allí abajo', a Sant Sebastià, sorprèn els vianants i provoca un indici d'alarma

Gravació de l’escena de la sèrie d’Antena 3 ’Allí abajo’ en que un cotxe la policia es precipita a l’aigua.  / periodico

1
Es llegeix en minuts
AITOR UBARRETXENA

Un cotxe de la Ertzaintza es precipita sense control cap a les aigües del port de Sant Sebastià, mentre que un paisà intenta aturar-lo. Sense èxit: el vehicle entra a l'aigua amb un suau '¡xooofff!', davant les mirades al·lucinades de les persones que casualment passaven per allà. ¿Accident? ¿Descuit? ¿Gamberrada? Doncs res d'això, ja que la sorprenent escena és part del la nova temporada de la sèrie 'Allí abajo'sèrie 'Allí abajo', comèdia d'Antena 3 que el pròxim dilluns inicia la tercera temporada a la cadena del grup Planeta, i que protagonitzen Jon Plazaola i María LeónJon Plazaola i María León.

Notícies relacionades

Això sí, l'escena ha sorprès més d'un vianant, que, lògicament, no estava al cas del rodatge. I tan ràpid com permeten les xarxes socials (moltíssim), la notícia de l'accident del cotxe de la policia que s'enfonsava al port (¿amb policies dins?) ha provocat un conat de nerviosisme als mitjans de comunicació. Però, aclarit l'incident, tot ha quedat en una divertida anècdota que, sens dubte, provocarà un al·licient afegit per seguir la sèrie d'Antena 3: ¿quan sortirà l'escena del  cotxe de la policia a l'aigua?

BASCOS I ANDALUSOS

Estrenada en abril del 2015, 'Allà abajo' se centra en la difícil relació que mantenen un basc i una sevillana, un plantejament que recorda la de l'exitosa producció 'Ocho apellidos vascos''Ocho apellidos vascos', encara que els seus creadors asseguren que la idea es va començar a forjar abans de l'estrena de la pel·lícula d'Emilio Martínez-Lázaro. De fet, consideren que, si té similituds amb alguna obra previà, seria amb la producció francesa 'Benvinguts al nord'.