Blas Cantó, el primer home que guanya 'Tu cara me suena'

L'excomponent d'Auryn va rebre el 55% dels vots de l'audiència i Rosa López i Lorena Gómez van quedar segona i tercera, respectivament, en el concurs d'Antena 3

BLAS CANTÓ, EN TU CARA ME SUENA / VÍDEO: ATRESMEDIA

2
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Blas Cantó ha trencat la tradicióBlas Cantó  de 'Tu cara me suena' al convertir-se en el primer home que guanya una edició, la cinquena, de l'exitós concurs d'Antena 3. La seva imitació de Marc Anthony interpretant la cançó '¿Y quién es él?', es va merèixer el 55% dels vots de l'audiència. Rosa López en va obtenir el 31%, cosa que li va valer el segon lloc, i Lorena Gómez va quedar tercera amb el 14%. El quart i cinquè llocs, amb el 7% i el 3%, van ser per a Beatriz Luengo i Canco Rodríguez.                         

Blas Cantó va demostrar una vegada més el seu gran talent per a la imitació amb Marc Anthony i la seva versió de l''¿Y quién es él?' de Perales.

Rosa López es va ficar dins les corbes de la mexicana Gloria Trevi per cantar el tema 'Que muera el amor'.

Lorena Gómez es va atrevir amb tota una llegenda de la cançó espanyola, Rocío Jurado, i el seu rotund 'Como las alas al viento'.

Beatriz Luengo, que sempre havia somiat amb fer un espectacle de teles, va interpretar 'Get the party started' i 'Sweet dreams' de Pink des de les altures.

Canco Rodríguez, que amb la seva impressionant evolució es va colar entre els cinc finalistes, va interpretar la cançó '24K Magic' de Bruno Mars.

ACTUACIONS SENSE VOTS

Notícies relacionades

Tot i no entrar ja en competició, la resta dels concursants que no van quedar semifinalistes també van oferir actuacions. L'elegant Esther Arroyo, tota una revelació del concurs, es va lluir novament amb una cantant negra, Jevetta Steele, i la seva cançó 'Calling you'David Guapo també va canviar de raça per imitar el mestre del rock'n'roll Chuck Berry interpretant el 'You never can tell' que va popularitzar la pel·lícula 'Pulp fiction'; Juan Muñoz va comptar amb l'ajuda de Los Chichos, els concursants que sempre s'enduien la pitjor nota en la tercera edició, per donar vida als membres de Los Chichos cantant 'I esa rumba tan flamenca', i Yolanda Ramos va tornar a explotar la seva vis còmica per donar vida a una Raffaela Carrá que es descontrolava amb el pupurri 'Qué loca estoy' i 'Adios amigo'.

La gala va comptar, així mateix, amb les actuacions d'uns convidats molt especials. Joan Plazaola, el protagonista d''Allí abajo', i els actors que donen vida a la seva quadrilla en la sèrie d'Antena 3, els actors Óscar Terol, Gorka Aguinalde i Iker Galartza, van interpretar 'Al my loving' de Los Manolos i l'humorista Raúl Pérez va interpretar i es va moure a ritme de merengue amb el 'Bésame en la boca' del cantant porto-riqueny Elvis Crespo.