CONCURS VETERÀ

'Saber y ganar' inicia els programes especials del seu 20è aniversari

La commemoració comença aquest divendres amb un record de la història i els decorats del programa

També hi haurà imatges del presentador, Jordi Hurtado, el primer dia d'emissió, el 17 de febrer de 1997

1
Es llegeix en minuts

'Saber y ganar', el concurs degà de la televisió a Espanya, complirà 20 anys ininterromputs en antena el dia 17 de febrer i per celebrar-ho emetrà des d'aquest divendres (La 2, 15.45 hores) una sèrie de programes especials. 

Notícies relacionades

La commemoració ha començat aquest divendres amb un record de la història i els decorats del programa, incloent-hi imatges del presentador, Jordi Hurtado, el primer dia d'emissió, el 17 de febrer de 1997. El suplement de televisió d'EL PERIÓDICO, el 'Teletodo', publica aquest dissabte una àmplia entrevista amb Hurtado i altres detalls de la gravació del programa del divendres 17.

Els especials continuaran del 13 al 16 de febrer amb la participació d'alguns dels millors concursants que han passat pel plató i que s'enfrontaran a proves del programa com 'Cada sabio con su tema', 'La pregunta caliente' (en què cares molt conegudes de RTVE, com Mònica López, Ana Blanco, Anne Igartiburu, Jacob Petrus o Cayetana Guillén, plantejaran preguntes), 'El duelo', 'Última llamada con sorpresa' i 'Pequeño gran minuto' al tram final del programa, prova estrella de les edicions de cap de setmana.