PROGRAMA REFORÇAT

'Sálvame Deluxe' fitxa 'Las Campos'

La nova entrega de l'innovador 'reality' s'incorpora a un decaigut debat rosa que es reforça així contra l'exitós 'Tu cara me suena'

las-campos-malaga-02 5877586244654

las-campos-malaga-02 5877586244654

2
Es llegeix en minuts

Les Campos, al rescat d’un decaigut 'Sálvame Deluxe'. Aquest és el plantejament amb què es presenta la nova entrega de l’original personality show que protagonitzen María Teresa Campos i la seva filla Terelu, un programa que és com un 'Kardashian' hispà que ha aconseguit un gran impacte i que avui estrena la seva nova entrega (la quarta), com a part principal del no menys conegut debat rosa de Tele 5 (22.00).

I la raó per la qual els directius de T-5 posen Las Campos al servei del Deluxe està en la seva nova estratègia d’intentar revitalitzar un programa que ha vist perdre ganxo davant l’espectacular èxit que té el principal espai de la competència: 'Tu cara me suena'. El desenfadat concurs musical d’Antena 3 s’ha convertit en la gran estrella del divendres des que va començar la temporada i ha eclipsat 'Sálvame Deluxe', el fins ara rei d’aquesta franja de la graella televisiva

I ara totes les esperances estan posades en la nova història de  ¡Las Campos¡, que en aquesta ocasió proposa un viatge al passat: gravat íntegrament a la seva Màlaga natal, revelarà aspectes inèdits de la infantesa de María Teresa i de l’adolescència de Terelu, així com una nostàlgica reunió familiar. És per això que el títol d’aquesta proposta és 'Mamá, volvemos a Málaga'.

El programa descobrirà l’accident que va patir María Teresa Campos als 4 anys, quan una mina oblidada de la guerra civil va explotar a pocs metres del lloc on erra ella, un succés que li va deixar metralla al braç i un trist record. A la seva ciutat natal, la periodista mostrarà la seva casa, on tindrà lloc una nostàlgica reunió familiar. La utilització d’aquest immoble ha creat un petit conflicte en el si de la saga Campos, ja que des que Bigote Arrocet (Edmundo) forma part de la vida de María Teresa, la parella gairebé no coincideix amb les seves filles.

Per la seva banda, Terelu mostrarà l’amistat que manté amb les seves amigues de la infantesa i revelarà que segueix en contacte amb algun dels seus 'amors' de l’adolescència. 

Notícies relacionades

Passejades pels carrers de la capital malaguenya, compres en  botigues, dinars en restaurants, retrobaments familiars i assistència a actes socials són algunes de les activitats que les Campos portaran a terme.

Edmundo acompanyarà la mare i les filles en aquest emotiu viatge, en què les Campos es trobaran pel carrer amb el famós humorista malagueny Chiquito de la Calzada, i en què María Teresa Campos rebrà de mans de l’alcalde de la ciutat el Premi a la Trajectòria Professional . I tot aquest 'Mamá...' s’inclourà com a nucli central del debat de 'Sálvame Deluxe', en què participarà Terelu (des de la casa de Guadalix de la Sierra, on està de visita a 'Gran Hermano VIP') i Carmen Borrego (la filla petita de María Teresa).