NOU PROJECTE DE FICCIÓ

Emilio Aragón porta les seves 'Pulsaciones' a Antena 3

Pablo Derqui i Leonor Watling protagonitzen aquest 'thriller' sobre un cirurgià trasplantat que pateix els efectes de la 'memòria del cor'

La cadena d'Atresmedia estrenarà el primer trimestre del 2017 la sèrie creada per a Globomedia pel popular actor, aquí en tasques de guionista i director

 

  / VIRGINIA M. CHICO

2
Es llegeix en minuts
JUAN CARLOS ROSADO / MADRID

Antena 3 emetrà el primer trimestre del 2017 la sèrie 'Pulsaciones', un trepidant 'thriller' de 10 capítols en què es narra la investigació d’un neurocirurgià a qui acaben de trasplantar el cor que vol resoldre la misteriosa mort del seu donant. Produïda per Globomedia '(Vis a vis'), aquesta inquietant ficció basada en la teoria de la memòria del cor suposa el retorn a la televisió del polifacètic Emilio Aragón, que oficia aquí com a creador, guionista i director. Però no serà l’únic d’aquesta producció que tornarà al mitjà televisiu, ja que en el seu repartiment figuren noms com Pablo Derqui ('Hispania'), Leonor Watling ('Hable con ella'), Meritxell Calvo ('Carlos, Rey Emperador'), Ingrid Rubio ('Velvet') i Juan Diego Botto ('Ismael'). Tots tornen o debuten a la petita pantalla després d’haver-se prodigat poc o gens en el món de la televisió.

    

Notícies relacionades

La història de suspens i amor que narra aquesta sèrie descansa en una original premissa: ¿com se sentiria algú que comencés a reviure com a propis records i experiències d’un desconegut? Una cosa així és el que li passa al cirurgià encarnat per Derqui (Alex). Les seves pulsions i emocions el portaran a donar credibilitat a la citada teoria memorística i a haver d’aclarir la mort del seu 'mecenes cardíac' per alliberar-se dels seus malsons. El generós donant, interpretat per Botto (que debuta a la televisió d’Espanya), era un intrèpid periodista d’investigació casat amb el personatge d’Ingrid Rubio. Leonor Watling és la dona d’Alex, mentre que Meritxell Calvo encarna una periodista que col·labora amb Alex per la seva estreta relació amb l’infortunat reporter. La directora de ficció d’Atresmedia, Sonia Martínez, és conscient del risc que corre la cadena amb aquesta sèrie tan original. «La varietat de la nostra oferta ens permet fer un pas endavant, emular les ficcions estrangeres i avançar en el terreny de la ficció», va advertir com a targeta de presentació. 

ACTORS DE CINE

Emilio Aragón va corroborar aquesta idea i va admetre que 'Pulsaciones' «podia semblar més una sèrie destinada a una altra plataforma alternativa que a una cadena generalista». Però més enllà d’aquest «repte», el popular humorista està molt satisfet d’haver atret «professionals del món del cine que no havien fet mai televisió». «Em venia de gust pujar a l’ascendent tren de la ficció a Espanya i agermanar  gent de la televisió i del cine», va confessar abans de subratllar el «gran talent» que hi ha ara mateix en les sèries d’«Anglaterra, els Estats Units i Llatinoamèrica», va sentenciar.