15 anys d'un fenomen televisiu

¿Què li passava a Bisbal a 'OT: el reencuentro'?

Els tuiters es fixen en l'actitud del cantant en el primer dels tres documentals sobre el concurs musical

 

  / RTVE

1
Es llegeix en minuts

El retrobament dels 'triunfitos'retrobament 'triunfitos' al primer dels tres documentals que ha preparat TVE per celebrar els 15 anys de l'estrena del programa està fent parlar molt a les xarxes socials. A part de les llàgrimes de RosaRosa i Geno o la tensa abraçada entre Bisbal i Chenoa, un dels temes que més s'han comentat ha sigut l'actitud de David Bisbal durant el programa.

Malgrat que el cantant almerienc, que precisament va ser l'últim a sumar-se a la trobada, no va dubtar a sortir a cantar alguns dels temes que va interpretar durant el seu pas per 'OT', molts tuiters es van fer ressò de la seva apatia. Sobretot, en contraposició amb l'expressivitat que van mostrar altres companys, com Rosa o David Bustamante.

Notícies relacionades

Els internautes no van dubtar a fer bromes sobre l'actitud de Bisbal, que no semblava estar gaire còmode amb el retrobament, o sobre com el cantant es va aixecar a abraçar Rosa quan aquesta va cantar amb Chenoa però no va fer el mateix amb l'artista mallorquina.

A part de l'actitud de Bisbal durant el programa, els tuiters van treure suc de molts altres aspectes de l'especial, des dels estilismes a l'expectació per veure si en algun moment sonava l''Escondidos' que tan encaramel·lats van cantar l'almerienc i Chenoa en la primera temporada d''OT'.